Ha 1977-ben születtél, akkor max. rokkant nyugdíjas lehetsz. Ez nem sértés akar lenni, csak megállapítás. Tulajdonképpen bírom a hozzászólásaid, hoz egy kis színt ebbe a fórumba.
Azt, amit a tegnap zárás után írtam, ma is tartom. Egy csöppet se zavar, hogy a 2190-es ATH után 2160-on zártuk a hetet. A forgalom napról napra nő (és igen, továbbra is veszik mint a cukrot), ma 95 forintot emelkedett a tegnapi záróhoz képest. Szóval egy nagyon izgalmas időszak előtt állunk, a jövő héttel kapcsolatban pedig nagyon bizakodó vagyok. Én (ma is) elégedett vagyok, szerintem nem lehet okunk panaszra. Kellemes hétvégét mindenkinek!
Tényleg folyamatosan töltik a 2150-et, de folyamatosan veszik is. Déltől a kötések 90%-a 2150-en történt. Hatalmas mennyiség cserélt gazdát ezen az áron.
Fel kell araszolni 3000re,szépen egy heti 200ft-okkal,azt akkor onnan lehet majd eriszdelahajamat rallizni 4500ig ha jönnek a konkrét hirek is!Nem kell szerénynek lenni itt!Fut a szekér most!
Osszekapartam, amit lehetett és 2150 még vettem. Nem sokat, de most a 4iG a legsúlyosabb a portfolioban és ez az arány csak emelkedni fog. Vehettem volna olcsobban és tobbet a hét elején, de ki a fene gondolta, hogy így megugrik. De nem számít, nagy esély van a duplázásra még ennél az árnál is.
4IG Nyrt reszvenyesek.
Moderacio alatt lesz.