Én azért is adtam el mindig,az elmúlt években,mert volt 30-40.000db om ÉP számlán is,és minden évben tettem át azt is folyamatosan TBSZ-ekre!De azt is ki kellett matekozni,hogy sok adót egyik évben se kelljen fizetni,azt akkor ha volt mondjuk bukós papírom,akkor azt is összematekoltam,hogy azokat is leépitettem igy folyamatosan,azt kimenekitettem!
Nekem még van 620ft -os 4ig is értékpapirszámlán,de idén már nem tudom onnan kihozni,mert sok lesz az adó akkor idénre!De már 98%-a lóvémnak TBSZ-eken van!
OTP és a Telekom mutatja a példát a mai napra. Ott már szép kitörés van. Jó lenne ha mi jönnénk. Jászai a legmodernebb kilövőállványt szerezte meg. Már csak meg kell nyomni azt a gombot. Én az 1860an már elégedett lennék. jobb a lassú, biztos emelkedés. OTP lehet még ma nekimegy a 30enek. Telekom pedig jön utánunk, már 1816. Jó lenne ha mi is megnéznénk a magaslati levegőt. Nekünk az újabb csúcs már 1900 felett van. és még mindig "csak" 1840ft :D Jelszó: Amit ma megvehetsz, ne halaszd holnapra! mert ha elfogyott az 1830as eladónak, tényleg pár nap és 1900on leszünk.
Szerintem ha nem érkeznek 1830ra még eladások, akkor simán beveszi az 1850et az árfolyam. Vevők szépen türelmesen gyűjtötték, de ha mások is (1-2 nagyobb) megnyomja a vételi gombot, hát hamar akár 1-2 hét alatt 1900 felett lehetünk. 1840ft és 157milla
4IG Nyrt reszvenyesek.
Moderacio alatt lesz.