Így van semmi ugrálás csak még egy kis türelem és reméljük, hamarosan indul az űrrepülés tovább!😉 Kellemes, nyugalmas hétvégét kívánok, minden 4Ig részvényesnek! 🐃+🐮+🐂
Köszi. Magus Még másfél hónap és valószínű beindulnak a hírek a cég körül. Ősszel rengeteg árfolyammozgató hírt várok. Szerintem mire jönnek a hírek már 1900 felett lesz az árfolyam, mert nagy meneteket okoznak a pozitív hírek és újra jönni fognak a spekik is a papírba. Addig is nyugodtság, türelem és pihenés. Az idő nekünk dolgozik! 1826ft és 17milla
Ez tény, valóban nagyon megálltunk itt és se le se föl napok óta.... szvsz felfelé fogunk megindulni, így valószínűleg megy a gyűjtögetés valakinek, de majd hamarosan kiderül ha vége lesz a nyári uborka szezonnak. Így én egyenlőre nyugodtan figyelem az árfolyamot és várom a további fejleményeket, bár valóban jobb lenne már 2000 felett nézelődni, de ami késik szvsz nem múlik! 😉 Kitartást! ui. MP pedig már egy kicsit túltolta a dolgokat, viszont anyagilag jól járt és még lehet szerzett pár szavazót is, így azt lehet mondani, hogy jól csinálta... de szépen lassan lecseng ez a történet is.
Peti már nem utazik velünk :D Politikai húzásból adta el a 4Ig részvényeit. így próbál még szavazókat szerezni. gondolom, ha megvalósul a hazai hadiipar eladása akkor még pár napig erről fog beszélni, hogy nem szabadott volna eladni, stb. Ezekkel a nyilatkozatokkal is plusz szavazókra hajt. neki ezt kell tenni. 9 órakor a portfolió hazai részvényről ír ami kitörés előtt van. Akinek van előfizetése megírhatná melyik részvényről írnak. . Itt most teljes kivárás van. Reggel lehetett látni, hogy 1810en van 20edbos vétel. Olyan mintha valaki 1830ig vehetné és érdekes módon mindig jön eladó is 1830ra. 1830ft és 6milla
Peti gyerek nem szavatartó: https://index.hu/belfold/2025/07/11/magyar-peter-tisza-part-vagyonnyilatkozat-europai-parlament/ biztos úgy van vele, jó lesz ez, akár hogy lesz 2026..
Több mint 7emilliárd ft-os árbevételű cég. Giga cégekkel tárgyalnak. valamit elő fognak hűzni, amit mi kicsik még gondolni sem merünk jelenleg. 1830ft és 36milla
A 4iG Space and Defence Technologies munkatársai ma találkoztak a Thales képviselőivel, hogy megvizsgálják a védelmi digitalizáció, a biztonságos kommunikáció és az űrrel kapcsolatos technológiák szinergiáit. Ez egy előremutató eszmecsere volt, amely a valós képességekre, a közös prioritásokra és a rugalmas védelmi infrastruktúra jövőjére összpontosított. Várjuk a párbeszéd folytatását és az erős, küldetésvezérelt együttműködés kiépítését.
A kormány USAval komoly szerződéseket akar kötni. Tárgyalások folyamatosan zajlanak a háttérben. Űripar, hadiipar és a mesterséges intelligenciával kapcsolatos szerződések lesznek. Ezeknek mind a 4IG lesz a kedvezményezettje. Ez szerintem nem 300-400ft-al fogja elmozdítani az árfolyamot. Orbánék még azt is feldobták, hogy lehet, hogy lesznek cégek amik mentesülnek a bevezetett vámoktól. Hadiipar megszerzése és még új gyárak építését is belengették. Ősszel a hálózat részbeni eladása is megvalósul. Ezek a fejlemények elindítják az árfolyamot újra felfelé. Ha fele valósul meg, szerintem még az is elég :D 1830ft és 18milla
Értem a várakozásodat, de maradjunk a földön egyelőre... ! Mint már írtam, év végéig-jövő év elejéig várom a 2.000-2.200 körül az árfolyamot. Persze, nem sértődök meg, ha a tied lesz a befutó ! :D
4IG Nyrt reszvenyesek.
Moderacio alatt lesz.