Én csak azt nem értem, hogy itt a tőzsdén a többségnek miért csak az adózás előtti eredmény számít? Nyilván osztalékot csak abból lehet fizetni (papíron), de szerintem sokkal fontosabb a cash. Az écs pedig ugye nem cash releváns.
Jelentésben most az a kockázat, hogy senki nem tudja, mennyi leírás lesz. Ha nem lesz, akkor minimális nyereség is lehet, mert pénzügyi nyeresége keletkezett a cégnek az 1Qben, de az informatika tuti veszteséges az 1 és a 2 negyedben mindig, mert a 3. és a 4. negyedben jönnek a bevételek nagy része. Átalakítások tuti pár milliárdba belekerültek és az ONE név bevezetése is komoly pénzbe került. Kíváncsi leszek milyen lesz. 1738ft és 7milla
Szeretnék szólni! Akinek pénze van a következő papírokban az minél hamarabb döntse el, hogy tartani szeretné vagy sem a választásokig! 11 hónap van hátra! A tőke ki fog menekülni áprilisig a következő papírokból! - 4IG - Opus Global - Alteo - CIG - Alteo - Delta - Waberers - Delta - MBH - MBH JZB - Granit Bank - Raba - ANY ---- EZ NEM POÉN ---- ---- vegyétek komolyan!!!------ ---- Belső Üzenet----
4IG Nyrt reszvenyesek.
Moderacio alatt lesz.