Naivitas azt hinni, hogy nem iranyitott az arfolyam….ha kell 900 akkor az lesz ha 650 akkor annyi. Es akkor amikor akarjak. Semmi koze a piacokhoz. De ezt ti is tudjatok.
"Aki 680on eladta annak is tudnia kellett hogy 24.-én közgyűlés, 28.-án
gyj. Rekord eredménnyel, és ezek után benne volt a pakliban hogy hamar
jön AH. Pánik volt de gondolkodni lehet. " Eddig nem azt szövegelted, hogy késik az AH bejelentés és még az sem biztos, hogy meg lesz? De okos lettél hirtelen.
Ha akarják biztos le tudják dugózni ma is, hogy még ne menjen, bár aki akart remélem tegnap eladott mindent, de lassan már nincs kire várni, hogy még felszálljon a vonatra... ;)
Frissítés 20.30: Gyakorlatilag a rendelet hatályba lépését követően bejelentette a 4iG, hogy apport útján megvalósuló tőkeemeléssel 71,6 százalékos tulajdont szerzett az Antenna Hungáriában
Sokan tudtuk, hogy lesz AH, de te anno napokig azzal hergelted a népet, hogy Hadházy feljelentése miatt meghiúsulhat az AH akvi, de legalábbis hónapokig húzódhat, míg dönt az ügyben az Európai Bizottság. Most meg a háborút szajkózod folyamatosan. Hihetetlen vagy.
Azt az élet mennyi reakció , áthoztál mindenkit az AW topikból, vagy csak egy embert és de az 18at ér? Ha itt vagy még légyszi én is kérek 18 mínuszt , legalább akkor tudjuk, hogy tényleg csak egyedül vagy :D
Rengeteg az irigy, megkeseredett kapkodó lúzer, akik a mínusz nyomkodástól érzik azt a endorfin fröccsöt, amit egy sikeres befektető a nyerőtől érez. Ennyi a háttere ennek.
Aki 680on eladta annak is tudnia kellett hogy 24.-én közgyűlés, 28.-án gyj. Rekord eredménnyel, és ezek után benne volt a pakliban hogy hamar jön AH. Pánik volt de gondolkodni lehet.
Miért forgolódnának álmatlanul. Aki 4ig tulaj volt az tudta hogy meg lesz az AH, gondolom azért vette de a háborút nagyobb veszélynek gondolja mint amekkora pozitívum a AH megvétele.
4IG Nyrt reszvenyesek.
Moderacio alatt lesz.