Ez egy tanácsadó cég, menj fel a honlapjára, semmi féle magántőkét nem kezelnek. "Szakértői csapatunk pénzügyi, gazdasági, humánpolitikai, jogi, kommunikációs, M&A, valamint pályázati szolgáltatásokkal, tanácsadással, ügyintézéssel segíti az induló, és a már működő vállalkozások munkáját."
Én gyakorlatilag azt várom, hogy 06.17 én kifizessék az osztit és Mészi az ígéretét betartva átvegye az OPUS-túl a saját részvény csomagjából a kb 2,8 milliárd ft értékű részvénycsomagot így vagy úgy, azt követően folytatódhatna a megmarad pár száz ezer darab melletti kb 10 millió db felvásárlása a piacról. Pár embert megüt majd a guta.., de így is csak kb 24-ről 25 %-ra emelkedne a részesedése az OPUSZ-ban. Ha jól tudom...
Egyébként a többinél sem azt írja, hogy elkobozzuk, lecsukjuk stb, hanem azt, hogy nagyobb befolyása lesz az államnak a alapok felett, de mindenkinek az érdekeltsége megmarad. "Vagyoni jog ezzel nem sérülne; megmaradnának a Fidesz-közeli kisebbségi befektetések a magánalapokban, csak e pénzeszsákok kezelése „államosodna”."
Ez meg sem említi az OPUS-t. Ez nem magántőke alap. E tőzsdei cégén kívül rengeteg érdekeltsége van, melybe belenyúlnak, de szerintem ebbe nem. Max pánik lesz miatta és ész nélkül dobni fogja az 1000 db-bal rendelkező kisbüfi.. és az ilyenből sajnos sok lesz..
De tényleg mit is? Teljesen legális, amit csinál, csak morálisan hulladék. Arra meg nincs jogorvoslat jelenleg! Remélem te csinálod, mert akkor legalább neked szól direktben a válaszom!
Nem is az a baj, hogy leköti, mert hát kösse, ha ettől jobban érzi magát. A nagyobb gond, hogy mindezt 10k papírral. Sokszor nincs vételi erő sajnos. Egy ilyen gyengécske letolást egy tegnapi 400k vétellel lehetne elintézni. Persze akkor visszavonult mínuszka...
Megkezdődhetett a NER-telenítés a Magyar Szállodák és Éttermek Szövetségénél: távozik Somlyai Zoltán a szervezet éléről. A Kontroll értesülése alapján lemondatták a BDPST Hotel Management Zrt.-nél dolgozó szakembert, aki a szövetség szálloda divízióját vezette. Somlyai egy évtizede áll Tiborcz István szolgálatában, 2016-tól dolgozik Orbán Viktor vejének a vállalkozásánál. A Szállodaszövetséget 2025 január 1-jétől vezette. A Szövetség közleménye szerint működésének folytonosságát az Alapszabály rendelkezéseinek megfelelően a novemberi tisztújító közgyűlésig a két alelnök, Juszkó Anita és Kovács Balázs együttesen biztosítja. Érint ez minket?
NEW OPUS GLOBAL