Igen valóban várhatott volna, én is vártam volna a osztalékig szívesen. Már amikor benyögte hogy a recesszió is opció azon is felkaptam a fejem, de akkor még úgy voltam vele beszél össze vissza ahogy szokott. Aztán kirobbant egy vám háborút olyan sarcokkal amin csak sírni lehet. De tanult Viktor királyunktól....Üti a FEDET,hogy csökkentsen kamatot
Attól félek neked lesz igazad opus ügyben. Nem látszik, hogy akarna fordulni, talán 496 körüli erstés móka után, de azt gondolom, az az optimizmus, amit itt lentebb páran leírtak, hogy a saját tőkéhez képest fele úton lenne, vennék már ott az alapok is annyiért, lölő alá állna, stb. naivság. Elfelejtettük, hogy évekig ilyen szkenáriókkal hitegettük magunkat egészen 100-ig? Azt gondolom, intő jelnek kellett volna lennie számomra is, hogy az elmúlt napokban csak esett és esett, és az amerikai Vitya agyelhalása előtt már az otp és más gazdasági érintettségű papírokat is adni kezdték a szemfülesek a Béten. Igaz azt hittük, hogy inkább Nagy jövőre jobb lesz Márton újabb sarc bejelentései miatt voltak ezek. Szóval szvsz Te csináltad jol, aki magasabban eladta, zsíros profit eltéve, így nyugodtan lehet keresni újabb rövidebb-hosszabb idejű vételi lehetőséget itt is ideg és frusztráció nélkül. Ez a vén b*zi várhatott volna még pár hetet a vámarmageddonjával, hogy lefussanak az osztalék ralik a Béten… (Persze a narancsisták szerint minden rendben)
Olyan részvényt kell találni ami nem lufi és jó az árazása... Nagyon sokat lehet találni most,csak szólok! De van olyan lufinak vélt AI részvény is ami 5x p/e értéken mozog 🫣
Én se gondoltam anno hogy bezárják a világot egy hülye nátha miatt, oszt mégis megtették, a januári palaolaj vételem nem volt nagyon hálás 😂😂😂 igaz a stop segített majd 2 hét múlva tizedannyin bevásároltam és 1 év múlva kiszálltam 20x nyereséggel. Ezzel csak azt akarom mondani hogy kiszámíthatatlan a piac és ilyenkor sok minden megtörténhet. Lehet homokba dugni a fejeket, de attól nem leszel sose előrébb inkább csak hátrább. A stop a barátod mégha néha veszteséged is lesz valamennyi a tőkédre meg töködre vigyázni
Pár hete egy volt munkatársam fejtette ki egy nyilvános fórumon, hogy a világ sokkal jobb hely lenne, ha naponta egy-egy bankárt, kereskedőt és jogászt (azaz a társadalmi teljesítményeken nyerészkedőt) kivégeznének. Nem hinném, hogy sokat tévedett.
NEW OPUS GLOBAL