370-nél a cég értéke szinte a felére csökkenne,miközben semmi nem változott.Opus Amerikával tudtommal nem üzletel,úgyhogy magas vám nem igazán hatja meg,a turizmus,energia iparág stb. jól megy,úgyhogy nem gondolnám,hogy tovább esne
Fejezzük már be kérlek téged és mindenkit… A minden alapot nélkülöző fantáziálásoknak itt nincs helye!!!! Milyen 450?? Milyen 370?? Miről beszélsz ember ,mondd már el. Tudod ez a pitiánerség legalja, ahogy te is teszed… Eladtad, mit számít, utána már lehet ide 💩ni az asztalra…. Szánalmas…
Ha nem gondolnám komolyan szerinted eladtam volna a pakkom 90%át?! Nem írtam olyat hogy hétfőn ott nyitunk 😀 lehet addig még az idióta meggondolja magát holnap stb.
Egyre jobb,miért nem 150, aholgy kréta írta?Oké,hogy eladta,de ezt te sem gondolod komolyan.Ott már a CECE alapok is masszív mínuszban lennének.Mindegy,nem mondok semmit,majd hétfőn kiderül.
Én úgy gondolom V alak lesz, de egyelőre masszív pánik van a piacon ez biztos. Amikor egy SP index két nap alatt esik 10%ot azt nem korrekciónak hívják
Én úgy gondolom V alak lesz, de egyelőre masszív pánik van a piacon ez biztos. Amikor egy SP index két nap alatt esik 10%ot azt nem korrekciónak hívják
Nem írok olyat amit,itt nem akarnak hallani, de nem néz ki jól maradjunk ennyibe,és akkor bizony finoman fogalmaztam... Elképzelhető,hogy többet fog esni mint 20%, de ne legyen igazam. Masszív támasznak gondolnám 450-et alap esetben de félő hogy megnyaljuk a 370-et is
NEW OPUS GLOBAL