Azt persze, hogy nem hagynák!!! Akkor a 650-ből, hogy lett 500??? Mészi apu elaludt??????? Mert ha éber és amilyen zseni feje van , akkor biztos elrántja 1000-ig! :))) Matekból végig ötös volt az elemiben!!!!!! :)
Azt azért Mészárosék,és az alapok sem hagynák.Itt ,ha Trump benyög valami érdemlegeset,és a jelentés és az oszti is jó lesz,akkor ki fog lőni.Jöhet itt pingvin,vagy jeges medve nem számit.Kár itt riogatni mindenféle nagy esésekkel.
https://invst.ly/19vvne Visszatesztelte az meg összerogyott. Ha az MA200 nem tudja megfogni akkor le sem merem írni meddig mehet :)) (kb rajt is a csárton) Írták itt nekem, hogy az árfolyam tojik a pingvinemre.......................... Hááááát............... Kitartás.
Én eddig is jól aludtam az se érdekel ha 500- on vetted. Nem úgy tűnik hogy nem vagy frusztrált.... Kettőnk közül én folyamatosan írtam kisebb nagyobb szünetekkel mire számítok mit látok a jós gömbben és hát 90%ban bejött. Írd le te mit látsz és nézzük neked hogyan megy a jóslás
Aha, én is ilyesmit gondolok ! ( az egy probléma számomra, hogy ilyen zutty után, talán nem kellene egymás torkának ugrani, nem a másik tehet az esésről, csak persze mindenki ideges, ami érthető, de akkor is... ! )
Egyébként meg minden csoda 3 napig tart.Hétvégén megnyugszanak a kedélyek,szerintem tramplinak is megmondják,hogy ez így nem gömbölyű,aztán enyhít az intézkedéseken.Lehet,hogy hétfő délelőtt még lesz egy kis csapongás,aztán délutánra megnyugodnak a kedélyek,kedden pedig megindul az emelkedés.Meg aztán kedden mi is várjuk a cég felvetését az osztiról. Addig is Jó hétvégét mindenkinek!
látom az írásomat csak felületesen olvasod,de akkor meg minek.... :-) leírtam mit miért, ha nem tudod értelmezni az a te bizonyítványod. Te mitől vagy frusztrált ? nem értem komolyan, biztos 630-on vettél.... én nem vagyok frusztrált, hogy nem 620% a nyereségem
üres szöveg mint mindig, mi vagy te valami jóstehetség, mért nem adtad el 630 nál nyilván mert semmit se tudsz mint más se. Ennyi itt mindenki csak szép lehet okos nem mint te se
NEW OPUS GLOBAL