Akkor köszönjük az írásodat, jól írtad csak szerinted úgyhogy el is távozhatsz innen ezzel a sok negatít üres süket írásaiddal van itt most baj nem kell neked is még ezt tetőzni
Nem haragszom, de érdekelt vagyok egyébként 😀 van még benne lóvém, csak a nagyrészét tettem cashbe. És félreértés ne essék nem szurkolok, hogy essen. csak nagyobb esélyt látok arra hogy még nagyobbat fog esni, és nem érné meg tartanom. A profitot realizálni kell valahol.... Ha nincs kereskedelmi világháború biztosan még tartottam volna jelentésig mindent, de azután is átgondolás lett volna részemről, hogy tartsam-e tovább.
Igen, vannak a spekuláns, lefölöző lelkületűek, akik úgy gondolják, hogy valós gazdasági áldozatok, teljesítmények nélkül egy térség folyamatosan a csúcson lehet, elég, ha mások (máshol) dolgoznak, hozzák meg az áldozatokat helyettük,, a világ pedig folyamatosan ennek ellenére a tenyerén fogja hordozni őket. Igen, csak közben szép alázatos munkával egy másik térség - mint Kína - felemelkedik, s már az innovációban is élen jár, és most már nem lehet háborúkkal és a tartozásokat elinflálva mindenkit az orránál fogva vezetni, kihasználni. Persze a sok álszent - akik nyomják hozzá a nyálas PR-t - mindig is szeretnek jóként tetszelegve, másokat lenyúlva díszelegni. Ez kb olyan, mint az itteni sok álszent Che Guevara spekuláns tőzsdés, akik folyamatosan aggódnak a szegényekért, a BlackRock, Vanguard "balos" fiókák, akik véres verejtékes munkával rakják félre a petákokat a perselyben egy jobb világ reményében. Arrogáns, pökhendi "nagy racionális" stimulusok.
Amikor a Női nem kêrdez a tőzsdêről, ahogy munka után ma. Ott már van izgalom ês történês. Megnyugtatás megoldva, hogy idővel a másik irány is sorra kerül, volt profitrealizálás is. Igaz a barátok nem így viselkednek egymással, ahogy viktor és donáld, a béke moguljai ezt rövid időszak alatt be akarták mutatni. Van, volt lehetőség bővíteni. Cash is King ugye.. Amerika demokrata, republikánus szenátorai tevékenyek. Közösen!! Egy gazdasági lap lehozta a formálódó törvênyjavaslatot, hogy bármilyen vám kivetését, számításokkal kellene igazolni. Bevezetéshez kongresszusi jóváhagyás lenne szükséges. Jelzés a "hős" felé, hogy nem megy jól majd a biznisz otthon. Mennyi impulzus munka utánra. A hétvége ettől nem lehet rossz🙂 Jó feltöltődést!
Ezt én is így látom igen, csak azt lássátok hogy ez nem egy sima korrekció. Nagyon sok jó lehetőség lesz a részvényekben,( sőt már most is van) de mint hosszú távú befeketető nekem jobban megéri partvonalra állni. 50m kivettem 2 nap alatt szóval lesz helye és nagyrésze újra az USAban landol. A magyar piacon szerintem csak most fog beindulni az esés
Aki egyébként arra számítana hogy ez ide nem gyűrűzik jobban be szóval az esést meg kell venni azt le kell hangolnom.... Itt még csak az elején járunk a sokknak. Kitartást annak aki marad
Orbán nagyon dicsőitette.Jól odaba,,.ott a magyar gazdaságnak is.Így repülő rajt lesz a mélységbe. Inkább a háborút zárná le,amit ígért,hogy 1 nap alatt bla bla bla.Rosszabb mint az előző!
NEW OPUS GLOBAL