a sok minuszból látom, hogy sokan vannak itt a fórumban, akiknek eszébe sem jutott, amit felvázoltam... pedig, kedves fórumtársak, ha a kanadaiakra meg a mexikóiakra kiszabott vámok így basszák falhoz a BÉT-et, akkor bizony akkor sem fog haragoszöldbe fordulni a bét, amikor a Trump az EU-ra veti ki a vámokat... márpedig az X-en konkrétan azt posztolta, hogy nagyon gyorsan be fogja jelenteni azt is...
Azt gyorsan tegyük hozzá, hogy egy olyan külső körülmény vágta falhoz a BÉT-et, amely közvetlenül nem is érinti a magyar piacot... Felteszem, már mindenki eljátszott a gondolattal, hogy vajon akkor mi fog történni, ha Trump az EU-ra is kiveti a vámokat... az vajon mennyire fogja falhoz b.szni az árfolyamot?
Pur ci r én ezt a hisztit végig hallgattam 400 körül is 400 óta kerestem rajta egy halom pénzt és fogok ezen még többet is mert lesz 600 és ne izgulj el ne gondolja már senki a papír emelkedő trend ben van csak közlöm mindenkivel az nem mindig azt jelenti hogy minden nap emelkedik 600 fölött várom A károgókat vissza
Azért biztos feltnt, hogy ma azért van egy kis külső körülmény is, ami az egész BET-et falhoz vágta ... Legyünk már korrektek, még ha az érdekek mást is kívánnak.
Szerintem nálad nem tudja senki jobban hogy mozog ez a papír, Ne húzd föl magad sajnos ez egy természetes folyamat hogy a kilövés előtt lecsorog!!!! Én ezt a folyamatot bővítésre fogom kihasználni és utána karbatett kézzel várom a 600 fölötti árfolyamot
A 8 mínuszkának üzenem, hogy minden nap megtudták venni a kellő srv mennyiséget 547 ft-on és alatta. Tehát fogta az srv limitár, legalább a számokat ne hazudtoljátok meg. :)
NEW OPUS GLOBAL