Ha már így alakult a helyzet máj.6-ig jó lenne itt maradni,mindenkitől elnézést kérek kimaradtam a 390 alatti vásárlásból.MEGLEPI ÚGY IS MÁJ.15-E UTÁN LESZ.Legyetek szerencsések.
Senki nem tud itt semmi biztosat. Ugyanúgy lehet 300 ft is mint 500 pár hét múlva múlva. Ha a vezérlőbe kiadják parancsba' 300 ft legyen, egy héten belül az is meglesz. De hogy újra 800 ft-os csúcson nem lesz ez évben arra nagyban mernék fogadni 👍
Hallo mindenkinek! Én ilyenkorra már feljebb vártam sokkal. Azt hittem, hogy 500 felett leszünk egy hónapja. Nade! Eladni továbbra is 450-nél fogok elgondolkodni. Sajnos, benne van, hogy lemegy 360-ig.., de készen állok akkor venni, higítani:). Tartósan nem lesz ez 400 alatt. Szerintem tartani/venni.
Kb már vélemény szerint. 600 körül érhet. Csökken a részvény szám. Növekszik az 1 részvényre jutó eredmény, + tartalék... Ez nem jelenti azt, hogy fel fog menni az árfolyam...
Kb már vélemény szerint. 600 körül érhet. Csökken a részvény szám. Növekszik az 1 részvényre jutó eredmény, + tartalék... Ez nem jelenti azt, hogy fel fog menni az árfolyam...
De az nem a holding cash állománya. Az az összes ide tartozó cég állománya. Ha eladja valamelyiket, akkor kikerül innen. Opusban annyi bevétel van, amennyi osztalékot kifizetnek a holdingnak az aktuális cégek. Szerintem az egyedi beszámoló a lényeg, az abban lévő számokkal érdemes kalkulálni.
NEW OPUS GLOBAL