2500-ASS barátunk 388-ért adta és 395-ért vette. Ebben mi a bolt? 😕 Adok számlaszámot, átutalod direkben a bukót amit rászánsz? Nem kellene annyit tökölnöd te 🌳sz!
Voltak itt sokan!Azok csalódtak akik,már szavazásnál azt mondták,hogy nem vesznek részt az akción.Mit add isten beálltak 480-489 közé!Most köpködnek,kritizálnak saját telhetetlenségük miatt.Lehet.hogy választósokig lesz második SRV.Én bízom a papírban ezért veszem!
Kenyér kolléga azért ne nézz már annyira lúzernek hogy dobom két-három százalék haszonért, a jutalék gyakorlatilag elviszi. 8-10 százalék heti -10 napi szinten megfelel, majd adom olyan 408-410 körül. Ismerek három-négy személyt aki valóban dobja két-három százalékért ,zeller satöbbi. Azért napi 8- 10000 ft-ért nem baszom itt a rezet👍 Sok sikert és árfolyam emelkedést 👍
Nem azért irtam, ezek a fillérbaszók jelzés nélkül is csinálják, pár forint haszonnal adják, sejthető volt, mindenki kiismerte már az itteni lenyomó brigádot...
Állok is alatta vétellel 5-6 forintos szintenként👍 Valaki nem értette, ha 360 ra várom akkor miért vásárok itt is. Hát azért mert van pénzem , és1800-2000 darabos vételekkel veszegetem. Viszont dobom is a francba 8-10%-nyi haszonnal hisz újra vissza tudom venni majd lejjebb. Igen, persze tudom ez forintbaszás, de jobb a sűrű fillér mint várakozni a csodára nagyobb emelkedés reményében. Ebben jó darabig nem lesz több a fenomenális hírek és osztalék ellenére sem. Reggeli történet! Ez megint Fals információ itt nem jutsz vele sehová!Fordítom az írásod ijesztgeted a kisbefektetőket!Ócska trükk!
NEW OPUS GLOBAL