amit én látok, hogy csütörtök délután óta amikor fordultunk azóta keményen húzzák feé a papírt. 3 nap alatt volt benne kevesebb mint 100 forint mozgás felfelé
Törölt felhasználó2023. 09. 05. 19:10
Már amikor megindult két hete, akkor is volt egy ilyesmi repteres cikk.
Az nem lehet, hogy az Opus veszi meg, mivel neki van hozzá több százmilliónyi szabad pénze? Gondolom ezt azért, mert már pár hete megy a folyamatos vétel opusban és aztán pár év múlva vagy hónap múlva átadja adás-vételi tranzakcióval az appnak!Láttunk már itt pár fura dolgot, történést, ez az opus felhúzás szerintem arra utalhat, mivel appot nem húzták fel, nem vettek a bennfentesek ezért gondolom ezt a variációt. De majd elválik, majd a közeljövőben.
értelek. Hetek óta keressük a felhúzás okát. Azt látjuk hogy nem a saját jelképes srv húzza. Az első negyedéves gyorsjelentés ami júniusban jött ki sem indokolja a hónapokig tartó magas forgalmat. Gondolunk itt a jó féléves gyorsjelentésre is. De az még messze van. Valami fundás hír lesz az biztos, de hogy ez lenne? Úgylátom az Apennines toppikban is mennek a találgatások.
Buli lesz itt! Ez a cikk a Net Média Zrt. tulajdona. Minden jog fenntartva. A mai eurókötvény-kibocsátás végső árazási paramétereivel párhuzamosan derült ki, hogy a magyar kormány konkrét tárgyalásokat folytat a Budapest Airport 51%-nyi részesedésének megvételéről, amellyel párhuzamosan a 49%-nyi részt egy másik repülőtér üzemeltető cég venne meg. Elképzelhető, hogy a mai forrásbevonás összefügg ennek az ügyletnek a megfinanszírozásával. Ez a cikk a Net Média Zrt. tulajdona. Minden jog fenntartva. Szerintem mi leszünk a nyerők azért emelkedik az opus és itt a forgalom is igazolja! Az appba nincs forgalom!
Na kérdezzétek meg miért nem használtam stoppot? 190-3 le több mint 6 év! Mert volt mikor -5,5% fordult egy másik rv és onnan ment 60% t! A stop meg a TA is felejtős ez egy giga kaszinó! Cethal bekap vagy mögötte az áramlatban neked is jut vmi!
Így van. Mit adna el pár szállodát hogy legyen a lepukkant Ferihegy 1 cargo raktárra pénze ? Gondolkozzatok! Amikor 2017 ben vége lett a raliknak, mondta egy okos soha többet nem lesz sem ez sem az appennin a csúcs közelében! Azóta már v mozdony beírta a kamut hogy 1000-2000-meg több ez is meg appenni is nevessünk együtt 😄🤪 Habár sírni kellene a beragadt sorstársakkal együtt, hisz tudom milyen amikor kuka pl keg pénzem 😞😪azt phylaxia 78 hónapon át 190 ből lett 3 forint!! Undorító!!!!!
NEW OPUS GLOBAL