Azért ez az otp direkt szivatós tud lenni! Ha épp pozicióban lennénk, most kurva ideges lennénk. Így hogy full cash max csak nézem a hajót és meg tudom magyarázni. Foscsi.
Marika drága mikor lambadázunk egyet személyesen szemtől szemben? Én felvenném a becsapós legszebb ruhámat, magácskán lenne egy kicsi piros short és én egy longfarkas álarcban táncolnék magával és azt súgnám a fülébe, hogy gyengéden ölelj át és adj egy ötvenest.
Ez így már tényleg egy szép péntek lesz :) Bár azt soha nem fogom megérteni, hogy páran miért itt akarják magukat kiélni és folyamatos visszaigazoltatni, hogy végre egyszer az életben valamit sikerült nekik is eltalálni... csak a sírás és a nyávogás megy újabb és újabb regisztrációkkal.... üzenem nekik, hogy ezért nem kell tőzsdézni, elég csak tenni egy Tippmix-et a nap végén, amit lehet majd mutogatni másoknak :) ui. Pl. UTE ma nyer :)
Ha ez igy marad akkor nem hinnem,hogy a technikai zsenik szerint ez hetfon lefele fog menni.Ma ez eddig szepen meghuztak.Igaz hogy sokan 230-ra vartak,de az mar csak ilyen.A vezerloben mast gondoltak.Akinel a penz az rendeli a zenet.
Az még lemaradt, hogy természetesen nem lett igazad és még napokig esett az árfolyam. Lehet mindig a fordítottját kell csinálni annak amit mondasz és akkor jól járunk. egyébként a mai emelkedésnek van alapja, mert ha ML kiszáll/kiszállítják és egy normális új tulajé lesz a cég, az nagyon jót fog tenni az árfolyamnak. Mészárosnak nagyon rezeg a léc.
NEW OPUS GLOBAL