Én továbbra is azt gondolom, hogy ne várjatok kiugró forgalmat a nyári hónapokban, hiába van rendkívüli időszak, a nyár, az nyár... Véleményem szerint őszig csendesen oldalazni fogunk, 280-320 között. De longban vagyok érdekelt, így örömmel tévednék! ;) #Sell in May and Go Away
Konkrétan leírták, hogy a turisztikai szegmenst érinti a vírus, a többi szektort nem, vagy csak minimálisan.
Törölt felhasználó2020. 06. 02. 12:10
Először is : várakozásaim a mai napra - eddig- nem teljesültek ! UP 5% tartományban alapozunk, bevallom ennél magasabb pozit reméltem. Részvény átértékelődése viszont folyamatos ,ez az adatokból látszik...már 200m felett a forgalom..... tényleg jó lenne 280 felett zárni és stabilizálni 300 felé az árfolyamot.... lassabb lépésekkel haladunk.....és most érzékelem mennyire elveszett a befektetői bizalom, bizony ezt újra kell építeni! Megnyugtató az lenne, ha a napi forgalom minimum 300 m körül stabilizálódna a korábbi tartós 70-100 m szintről.
Az a baj, hogy a Q2 nem biztos, hogy túlzottan szép lesz és emiatt szerintem aki venni szeretne az úgy is későbbre datálja a beszállót, főleg, hogy még nagyon beszélnek egy újabb nagy lemenetről a világ tőzsdéin. Természetesen nagyon örülnék, ha végre elhagynánk felfelé a 200-as tartományt, de itt most a spekuláció fog még egy jó ideig főszerepet játszani, talán ha a világ is rendeződik (reméljünk a vírus nem fog egy komolyabb második kört indikálni) és megérkeznek az új tagok, akkor karácsony felé vagy jövő tavaszra lehetnek vérmesebb reményeink.
Folyamatosan jönnek a kedvező hírek, mégsem repteti meg egyik sem... :( Azt hittem a "délelőtti" nyitáskor, hogy a 290-et ostromoljuk ma, nem a 280-at...
Másfél eve csak hirek jönnek... arfolyam meg... az meg nem magyarazat, hogy otp 30% ot ment, ez meg 70%ot. Honnan? Ha ez a szar is csak a ~45%ot esett volna ATHrol, akkor beszelhetnenk... de ez esett 80at is. Elegem van
Persze, hihető. :) Itt a pénz beszél. Annak ára volt, hogy ide felhúzták az árfolyamot. Most azt törlesztjük. De a továbbra is kedvező a technikai kép. És jó, hogy figyel a nagy testvér, és kontrollálja az árfolyamot... ideje volt...
Megfogadom. Azért ültem blueban is hónapokig, ott valahogy sose éreztem ezt az ideget amikor bukó volt! Mindig úgy éreztem(és be is jött), hogy csak ki kell várni és jó lesz. Itt azért már túl megy minden határon a történet! Minden jót a maradóknak!
NEW OPUS GLOBAL