Ezt a fórumot azért hoztam létre hogy a régi Estmédiások tudjanak beszélgetni trollmentesen.
Nem felbeszélő fórum,de sok régi tagunk visszavonult a lebeszélő trollok miatt.
Előre szólok aki trollkodik vagy siránkozik az válasszon másik topikot.
Persze fel fog nőni, de nem ez a szar hanem a jelek szerint az app😲 Szép forgalommal bő egy hét alatt hozta 50 százalékot, és úgy látszik nem 1-2 napos speka felrántás!!
FF megérkezett, ezt én jó jelnek vélem.Magam is látok valamit,de ilyen kis forgalomnál sajnos nem érdemes megbízhatónak titulált véleményt alkotni.Én 62 feletti árfolyamnál kezdek el vmit érezni.
Na az szép volna. De kb 2040 Ben azoknak akik még élni fognak és annyit fog érni mint most az 50(250) Sajna 100 is 2 évre kb Inkább gyűjtők epduferr meg többi kis papírt mint ezt epdu előbb lehet dupla
Elnézést, elszoktam a fórumtól, neked akartam címezni, hogy igazat adok, amikor ezt írtad: ( Előzmény: #123705 Shaun) Legalább kibujt a szög a zsákból! Jó vergődést neked! 🤣🤣🤣
Így van mester, ne basztassuk egymást!! Gyönyörű az idő, lehet a strandon vedelni a jó hideg sört ,fröccsöt 😃 Most pattintottam hideg sört az amúgy 210 kilométeres cél nélküli motorozás után 😃👍
Nem en kezdtem, es azt sem tudom ember miröl beszêl Alig irok szinte De hadd mondja csak, meg rajzolgason Appeninbe sok embert behuzott a csőbe, aztan kussolva eltünt. A nagy rajzkirály
Pontosan. Jól mondod! 😃😃 Más topikokban előszeretettel csinálja a feszkót, hogy el kellett volna adni, nem lesz ebből semmi, osztalék sosem várható, ellopják, szar ez a cég, stb. Persze sok esetben papírja sincs! Osztja az észt, itt meg beszorulva, a kritikát nem tudja elviselni! Csak bele kell gondolni, ahány helyen ezt művelte, onnan mind idejönnének és ők is nyomnák a felesleges rizsát ahogy ő tette, akkor hol tartanánk!? hmm Lenne kavirc...🤣🤣 Csak megjegyeztem....👍
Hát talán feszült a legkevésbé én vagyok itt, de már csak röhögök az egészen. A tények azok sajnos tények!! Igen ,nagy részét eladtam már jóval korábban, de várok egy következő 1-2 napos speka felhúzást (ami talán ősszel meglesz) és dobom az egészet nem csak a játszós pakkot! Hisz 50 alatt újra és újra be lehet majd szállni, még évekig 😃
Bla- bla- bla !!! Totál üres lózungok!!! Hosszú évek alatt hányszor hallottunk már ilyeneket, és soha semmi nem történik, csak marad évek óta a szégyenletes árfolyam!!! Ezek is csak felveszik a nagy pénzt a semmire ,aztán a részvényesi érdek, árfolyam magasról le van szarva 😟 És sajnos ezt még évekig el tudják így játtszani büntetlenül!!
Az igazgató kiemelte, hogy a hazai vállalatfelvásárlási piac látványos fejlődésen megy keresztül, és a Delta a jövőben is további stratégiai felvásárlásokkal kívánja erősíteni piaci pozícióját a digitális szektorban.
Az akvizíciók célja a portfólió szélesítése, a szinergiák kihasználása és a magas hozzáadott értékű IT-szolgáltatások (szoftverfejlesztés, Ipar 4.0) integrálása.
Hát igen! Az ne! Én több mint nyolc éve vagyok és veszem! De teljesen igazad van! Aki még ezt a három-négy évet nem bírja annak máshova kell mennie! Ahogy mondod kedves!😉
Delta Nyrt
Nem felbeszélő fórum,de sok régi tagunk visszavonult a lebeszélő trollok miatt.
Előre szólok aki trollkodik vagy siránkozik az válasszon másik topikot.