Ezt a fórumot azért hoztam létre hogy a régi Estmédiások tudjanak beszélgetni trollmentesen.
Nem felbeszélő fórum,de sok régi tagunk visszavonult a lebeszélő trollok miatt.
Előre szólok aki trollkodik vagy siránkozik az válasszon másik topikot.
Berki Ferenc tőkebefektetői és szakmai jelenléte az egyetemi szférában is erős: pozíciót vállalt a paksi mérnökképzésben kulcsszerepet játszó Dunaújvárosi Egyetemért Alapítványban is. Ez a kapcsolat közvetlenül becsatornázza a vállalati (Delta) IT-tudást, az egyetemi kutatásokat és a paksi humánerőforrás-fejlesztést. [1]Összességében Berki Ferenc személye a garancia arra, hogy a Delta Group technológiai háttere és a Paks II. környezetében zajló gigantikus oktatási-kutatási infrastruktúra-fejlesztések a jövőben is kéz a kézben járjanak. [1, 2, 3]Érdekelnének a Delta Technologies legfrissebb tőzsdei bejelentései a kormányzati megrendelésekről, vagy inkább a Paks II. Akadémia egyetemi partnereinek részleteire lennél kíváncsi?
Persze fel fog nőni, de nem ez a szar hanem a jelek szerint az app😲 Szép forgalommal bő egy hét alatt hozta 50 százalékot, és úgy látszik nem 1-2 napos speka felrántás!!
FF megérkezett, ezt én jó jelnek vélem.Magam is látok valamit,de ilyen kis forgalomnál sajnos nem érdemes megbízhatónak titulált véleményt alkotni.Én 62 feletti árfolyamnál kezdek el vmit érezni.
Delta Nyrt
Nem felbeszélő fórum,de sok régi tagunk visszavonult a lebeszélő trollok miatt.
Előre szólok aki trollkodik vagy siránkozik az válasszon másik topikot.