Ezt a fórumot azért hoztam létre hogy a régi Estmédiások tudjanak beszélgetni trollmentesen.
Nem felbeszélő fórum,de sok régi tagunk visszavonult a lebeszélő trollok miatt.
Előre szólok aki trollkodik vagy siránkozik az válasszon másik topikot.
Van!De ne vegyetek!Szétrázza a valagatokat ezeken a szar utakon!S-osztály!Sokkal jobb!Egy 5-6éves 400d-t kell venni,csak 340 paci,de nyomaték olyan van,hogy elég mindenre az ereje,ha az ember odarúg,ugrik az is mint fing a gatyába!Meg rúgni kell neki,azért van,aki szeret haladni rendesen,az is vegye meg nyugodtan,nem fog csalódni!Sokan szuttyognak ilyen autókkal,nem kell!Had szóljon!Semmi baja nem lesz!Pályázni is tökéletes!Én speciel szeretem az S eket!Nem Tesla kategória!Azt nem szeretem,nekem ilyen szegényszag van benne ha beülök,meg hogy hülyének néznek!Gagyi az egész!Remélem tudtam segíteni!Ezek tapasztalatok!M8-at nem ajánlom,csak jampizni,ha van 3 másik kocsi minimum mellette, akkor jó!
Hetekkel ezelőtt is leírtad..:) Itt nem a kisbufik diktalnak! 55 alá ment bőven, 52 volt az alja..Chart alapján nem véletlen.. Csökkenő haromszogbol lefele tört ki, nem kicsit! Pénteki záróra kiváncsi leszek..
Hol írtam h manopi bármiről tehet, annyit írtam h a miért hat év, a tobbi nem volt ennyi kérdésre soha nem válaszolt. Amúgy meg manopi nagyon szuggesztiven adta elő amit 6 éve és megnyugtató volt olvasni, csak hát ja vesd össze riceal a 4igből, kicsit más, manopi megnyugtatott h jó helyen van a fasz a szádba, rice meg megnyugtatott h jó helyen vagy a 4igbe.Ezek mára egyszerű tények, az árfolyam mindenkit igazol vagy nem.
Figyu, neked manopi vette? Fegyvert fogott a fejedhez, hogy vegyél? Vagy te utotted le az entert? Nem ő gecizik veled, viszont a vétel a te döntésed volt, ideje lenne felnőni és felelősséget vallani a döntéseidért!
Csak ugye a többibe legalább volt mindkét irány, itt meg csak egy van, ezért itt végképp esélytelenek vagyunk, opust, 4iget aki úgy tartotta, mint mi a deltát dacosan csak azért is végül nem bukott, itt ez is hiába vagyis itt azt se adják meg amit ott megadtak. És ez tény, mert hat év alatt opus is, 4 ig is bőven lezajlott minden szempontból. Ezért is kerdeztem mindig manopit, hogy dehát 6 év ember, mi van az időtávval és erre írta is h nem fog, mert nem is tud valaszolni pedig ez egy lényeges pont, ezen áll v bukik minden. Vagyis ha ezt mondjuk 2021ig megcsinálják, 3 év mint nagyjából a tobbit akkor lenne hasonlóság, de ez már kétszer 3 év.
Nos: fogalmam sincsen, hogy mit akarnak, vagy mit csinálnak ezek a dzsúliás férgek, de nem vagyok naív és a következő linken látható kb 2 perc szerintem igazolja, hogy nem csak ezek, hanem a körhöz tartozók pontosan tudjkák, hogy merre van az arra. Egyszóval mi teljesen vakon vagyunk: mindegy, hogy fel, vagy le, mi veszítünk. :( https://youtu.be/rS_nSIZ9mWc?t=375
Delta Nyrt
Nem felbeszélő fórum,de sok régi tagunk visszavonult a lebeszélő trollok miatt.
Előre szólok aki trollkodik vagy siránkozik az válasszon másik topikot.