Ezt a fórumot azért hoztam létre hogy a régi Estmédiások tudjanak beszélgetni trollmentesen.
Nem felbeszélő fórum,de sok régi tagunk visszavonult a lebeszélő trollok miatt.
Előre szólok aki trollkodik vagy siránkozik az válasszon másik topikot.
Ott "csak" bekell terjeszteniük nem kötelező elfogadniuk. Itt meg fehéren feketén le van írva, hogy június 30-ig ennyi ennyi db részvényt megkell venniük.
Az a gond, amit írtam, amikor lehetett volna srv-zni nem volt srv. Sőt még a mai nap se volt 100.000 db. Akkor ne írják le hogy srv-znek. Ez még rosszabb mint az Appeninn, ott tudtuk, hogy nem lesz osztalék. Itt meg lelett írva, hogy több mint 3 millió db részvényt vesznek maximum a napi kereskedés 25%-át június 30-ig.
Itt aztán semmi félrevezető dolog nem történt! Így kell ezt csinálni mint az Apple.https://www.portfolio.hu/uzlet/20250620/sajat-reszvenyesei-perlik-az-apple-t-769619
Ez a jövő hét folyamán bőven 60 alatt lesz. Én nem szoktam jelentgetni, nem is tudom hogyan kell, de több ismerősnek akik nem fórumoznak, viszont több százezres db. tételük van, tényleg tele van a tökük és ők jelenteni fogják, hát én is csatlakozom hozzájuk!! Bár nem sok értelmét látom, de mégis legyen nyoma, mert ezek amit művelnek az tényleg vérlázító!!!!!!!!!!!
Delta Nyrt
Nem felbeszélő fórum,de sok régi tagunk visszavonult a lebeszélő trollok miatt.
Előre szólok aki trollkodik vagy siránkozik az válasszon másik topikot.