Köszönjük! Tettünk érte nem vitás, remélhetőleg kicsit felnyílt a szemük és ezután már normálisabban fognak menni a dolgok.! Mindegy is hogy miért, de maradjon is így...
"2022-ben meghirdetett stratégiánk az Appeninn portfóliójának céltudatos újraépítéséről, valamint a társaság transzparens és értékteremtő működésének megerősítéséről szól. Azóta következetesen olyan közép-kelet-európai ingatlanokba fektetünk, amelyek kiszámítható cash flow-t termelnek, és ezzel hosszabb távon az osztalékfizetés feltételeit is erősítik” – fogalmazott Szűcs Györgyi." Legalább már szóba jött nyilvánosan az osztalék is.
Szia Pali, köszönöm az őszinte válaszodat. Ezeket a negatív kockázatokat én nem minősítettem eddig jelentősnek, mivel a blue-kat leszámítva szinte kivétel nélkül minden magyar papírra igazak lehetnek. A tőkém egy részét a BÉT-en tartom és itt is fogom forgatni a jövőben is, úgyhogy ezekkel a kockázatokkal már megtanultam együttélni. Utolsó mondatoddal, hogy mi támogatná a bizalom visszaépítését és a kisbefektetői stabil érdeklődés visszaállítását, teljes mértékben egyetértek, nem teheti meg a cég, hogy sokáig mellőzi ezeket. Vagyis eljön majd szerintem az ideje, bízom benne, hogy előbb, mint utóbb! 🙂
Mindenki felnőtt ember itt és azt csinál amit akar, minek ez a negatív befolyásolás? Ezzel jobban érzed magadí? Nekem nincs más részvényem csak ez, nem is állok bele más részvények szapulásába! Ha nincs részvényed akkor minek vagy itt? Ezt nem tudom felfogni ésszel, nincs semmi jobb dolgotok ennél?
Appeninn real