Hát, usában most -6%, meglátjuk, hogy a nagyok megveszik-e. Nekem már nincs kedvem bővíteni, lehet, hogy hiba, de van elég. Közben minden, ami nem termel, meg sohasem fog, az rallizik.
A Wegovy tablettanak nagyo eros lehet a sales szama, es szerintem jol fog teljesiteni a tobbi is. AZ kerdes, hogy NVO profitja mekkora lesz, de a varakozas nem tul eros, Q2/Q2 0.93-->1.04$/sh amit legutobb lattam. . LLY is holnap jelent, ott Q2/Q2 6.31-->6.01$/sh eses a projekcio. Meglatjuk. . Amugy ez a multheti NVO eses tenyleg elrontotta a chartot, legalabbis par hetre, talan egy negyedevre. Megjegyzem, LLY is esett, de kisebbet.
Szia János! Bocsi, megint NVO ! Az Erste bank brókere azt mondta nekem, hogy a múlt pénteki 9 százalékos esés után, kilépett a papír az emelkedő trendjéből ezért dobjam ki, mivel szerinte bőven lemegy 36 euró körülre! Ez szerinted valóban így van, vagy badarság az egész?! Egyelőre nem adtam el, hiszen holnap jelent ! (Remélem, hogy nagyon jó lesz a jelentés, bár nagy lelkesedés nincs érte a mai napon sem).
SPX daytrade A futures nincs messze az uj ATH szinntol. Viszont NDX+nek meg eleg sokat kell ehhez kapaszkodnia. Szerintem most a (3 of 3) vagy (3 of v) vagy (valami hasonlo) szamozasu csucs kozeleben van. Ha igy van ma egy (iv) vagy (4) szamozasu visszahuzodas lehet az index fo mozgasa.
Financial Forecasts
cimu topic folytatasa. Minden fenti temaba vago hozzaszolast szivesen latunk.