SPX daytrade Ugy nez ki, helyes volt a "varakozas", hogy meg egy leszurast probal csinalni. Ennek a (C of Y) hullamnak a kozepe tajan jarhat, most egy kis fokozatu (3) hullam tart lefele. De lehet, hogy ED alakzat lesz. , https://imgur.com/a/PDFmOUt
Ez igy valoban igaz, de ha olvasod a trendet, ha nem is elso korben, de masod, harmad korben sokkal tobbet, rovid ido alatt lehet keresni, mint value investinggel. Nyilvan ez mas mufaj, de lasd covid, penny stock rally, AI-data center, ki tudja, mi lesz a kovetkezo? Per pill, nekem mondjuk lovesem sincs. Sztem az AI-ban lesz meg egy ket jo kör.
SPX daytrade A futures kis esest mutat, nem torte at felfele a 7500 kritikus ellenallast. es maradt a lefele meno szeles csatornaban. Igy egyelore bizonytalan hogy bullos fordulat lenne a mai fo irany. Inkabb lehet ervelni arra, hogy marad a csatornaban es eses kovetkezik, tehaat maradunk az elozmeny chart szamozasnal. Igy nezett ki. https://imgur.com/a/1rffw4F
Az NVIDIA esetében mikor szóltak hogy AI hyp lesz? 3 évvel ezelőtt 20usd dobálták el a nagybefektetők.Ha ők eldobálták, én miért gondoltam volna a magam egyszerű buta agyával hogy itt jön egy 10x emelkedés. ÉN 1995-ota nyereséggel tőzsdézek. Nekem egy bank az értelmezhető. De egy NBIS,OKLO stb stb nem tudok mit kezdeni. Miért 1usd, majd 1év múlva miért 100usd, ez nekem és szerintem sokaknak nem értelmezhető.
9000ft-os OTP árnál én írtam azt a megjegyzést hogy ez egy "pénzgyár"! Akkor full tőkével voltam benne kb ilyen átlagáron. Aztán szép profit után átmentem a tőkém 80%-val mindenféle szir-szar-ilyen-olyan amarikai fosba, ahol az elmúlt 2 évben az adok-veszekkel csak a brókereket gazdagítottam és 20%-át kerestem meg annak, mintha az OTP-ben ültem volna kereskedés nélkül az elmúlt 3 évben. Erre még rátett a ft erősödés is, nagyon rossz döntés volt az OTP-ből és a ft befektetésből kiszállni.
Az egyik legjobb mutató bankoknál a P/B / ROE arány. Ebben jobb az Ersténél az OTP . Az osztrák bankra is vannak a mostani árnál 30-% nagyobb célárak, ez az OTP esetén simán lehet +50%,. A többit hozza au EU csatlakozási igéret(cselekedet) és az ukrán háború vége. És ott is van a 80-100.000ft-os célár.
A Zacks-et az AI integrálhatóság miatt több cég használja, de a gyakorlatban semmi érdemi haszna nincs. Csak úgy tudja magát fenntartani, hogy eladta a szolgáltatását digitális platformoknak, mert a befektetők sorra mondták vissza a késve módosított jelzéseiket, besorolásaikat. Az SA-nál is eladási minősítése volt az ALB-nak, amikor már régen venni kellett volna.
De annyit azért hozzátennék a """nagy"" elemzőházak előrejelzéséhez , hogy senki nem irt 2023-ban 35usd NVIDIA árnál 200usd ajánlási árat, mint ahogy 9000ft-os OTP esetén is bohockodtak a 10.000ft-os célárakkal, amikor látható volt hogy az ár min 30.000ft-ing elmegy pár év távlatában. Most is látható az OTP esetében a következő években főleg ha az ukrán háború lezárul egy 80-100.000ft-os árfolyam, ezzel szemben írogatnak az aktuális ár felett 2-3000ft-tal magasabb célárakat. Tiszta röhej!!
Boole pozitív 3x-4-5x árfolyam emelkedésével szemben az egyik legnagyobb elemzőház ajánlása ""A Lithium Americas Corp. jelenleg a Zacks Rank 4. helyén áll (eladás)."" Csak gondoltam ...szólok.
Financial Forecasts
cimu topic folytatasa. Minden fenti temaba vago hozzaszolast szivesen latunk.