SP500 - látszik a forgalmon, hogy ugyanaz a játék megy, azonos stratégiával szívják ki a piacot. Ezt az IPO-ik nem engedik el, de lehet, hogy egész évben tartják az indexet. https://www.tradingview.com/x/a9Ki0dCL/
Ma axon ment ki 508on, 20% nyerővel. Mehet fentebb - momentum van benne -, de ez volt a minimum cél, azt hozta, kész. Vétel eutelsat 3,18on és betsson 88 SEK-nél.
RZLV, köszönöm a figyelmeztetést, sajnos későn olvastam 2.5 körül bevásároltam. Egy tripla speki rally a célom, nem kergetek álmokat. Viszont ha nő a bevétele, akkor ez nem scam, hacsak nem hazudnak a számokkal is.
MX vettem még, nagyon a jövőt akarja árazni az Ai szerver chip új portfólióval. Koreai, van benne bőven cash, a spekik szeretik, nagy a forgalom. Itt 10x céláram van kb 100 dollár.
NBIS vettem még, célár 2000.
UMAC fej váll, én várom a rés töltést, higitast, de lehet hogy előbb jön valami pump hír és buktuk a nagy nyerőt... Nem szívesen venném 20 felett. CFO eladott egy halom részvényt 17-en, ki más látná jobban a valós pénzügyi értéket?
Olajba annyi fele variáció lehet most, hogy nehez kiválasztani a legvalószínűbb nekem. Maradok annal, hogy ez egy nagy sáv valószínűleg. Részemről kerülöm már egy ideje.
A drónos cégek is emelkednek, pedig állítólag újabb tűzszünet van. Nincs is értelme már követni. Egyszer az történik amit logikus, máskor csak azért is az ellentettje. De azért a ritkaföldfémesek esnek aaaa miért is?!
A piac érzi, hogy amikor trampli család bevásárolna papa előtte bedob valami elvetemült vám ötletet. Mikor a pack beszerezve, akkor csendben visszakozik.
SPX daytrade A piac ketteszakadt, egyharmada nagyot esett, a semicond-al az elen, AVGO csalodas miatt zuhannak. A masik ketharmada viszont emelkedik, recoveryben van. A ketto szembemozgas eredoje az SPX, ami mpost nem sokat segit igy, a ket csapat mas-mas szerkezetet mutat. , SPX igy is a tegnapi kalkulalt 7539 ala esett, es ez akkor mar jo esely, hogy tovabb esik, szokasosan arra kell szamitani, hogy lefele letori a 7500 supportot is. Viszont ket bank, WellsFargo es COF duborognek felfele.
Financial Forecasts
cimu topic folytatasa. Minden fenti temaba vago hozzaszolast szivesen latunk.