Sem a Raiffeisen Direkt Broker, sem az OTP Single Market nem tartalmaz trailing stop megbízási lehetőséget. Ezek ilyen modern futurisztikus rendszerek, ahol ilyen gyerekségekre már semmi szükség nincs is.
Ne is mond tegnap zártam le délután a felső harmadban azt hittem vége mert csak gyors recovery daytrade szinten ugrottam bele egy kis zsetonért. 16% ig követö stopp és dobta nem mertem tartani :( Ilyen zavaros időkben remeg a kéz minden nap bedob Trump valami hülyeséget.
A ServiceNow és az Anthropic együttműködik, hogy segítsen ügyfeleinek mesterséges intelligenciával vezérelt alkalmazásokat létrehozni, felgyorsítani az értékteremtést, és megbízható mesterséges intelligenciát alkalmazni a kritikus iparágakban.
Ahogy a mesterséges intelligencia használata a mesterséges intelligencia által vezérelt chatbotok betanításáról az ágensek telepítésére helyeződik át, a RAM fontossága a GPU-k mellett növekszik. Az ágenseknek sokkal nagyobb kitartásra van szükségük, mint a chatbotoknak, ami sokkal több munkamemóriát jelent. Végül a RAM túlépítése következik be, mint minden ciklusban, de úgy gondolom, hogy ennek a ciklusnak még van mit fejlődnie, mielőtt véget ér. Három cég gyártja a világ szinte összes RAM-ját. Kettő központja Dél-Koreában, egy pedig az Egyesült Államokban található. Ez a cég a Micron Technology (MU).
Szerinted a NOW-ban lesz még egy újabb alj kb. 70 USD-ig, mert nagyon úgy néz ki, hogy a teljes A-B-C korrekciós szakaszt megcsinálta és mehet felfelé. Kérdés, hogy meddig mehet fel.
Szia! Mi ebben a dilemma? Egy ésszerű stop limit a mostani árfolyam alá. Meghagyod az esélyt a további emelkedés előtt, de ha mégis lecsorog akkor a profit nagy részét zsebre tetted. Ha meg tovább megy, akkor még jobban jársz. Nyerőben már nem lehet veszíteni. :)
Szerintem a 44 hez 2 napja van. Local currencyben 2 gap van 2 nap alatt. Forgalom nem túl magas. 40 nel sok opció fut ki dollárban ha jól láttam. Május 6 a jelentés, investing.com alapján. Short szinte semmi amit én látok. Érdemes figyelni. Én 2x tradeltem , de most partvonal.
Mi a rövid táv neked? Én h4-d1- alapján $44-et várnék, ha tényleg egy alj alakzat van kialakulóba. Ha megcsinálna egy fordító alakzat célárat, akkor valószínűleg felmenne szerintem a korábbi LH szintjére, 60 környékére.
ELBM mocorog. Miután 0.50-n aljat talált, szépen lassan épül fel újra az árfolyam. Rengeteg, köztük számos pozitív, céget érintő hír kerül ki, minden hétre jut valami, részben ez is támogatja a bimbódzó emelkedést. Jelen helyzetben napos TF en, egy fulescsesze alakzat fedezhető fel, aminek célára egészen 0.8 alá mutat fel… Nemsokminden teljesült a közelmúltban az ELBM chartján felbukkanó alakzati celarakbol, de bízok benne, új szelek fújnak és végre magára talál az a egyébként (méltatlanul) hányattatott sorsú reszveny😁😁
"Nvidia bemutatta a világ első nyílt forráskódú kvantum-mesterséges intelligencia modellcsaládját, amelynek célja a terület fejlődésének felgyorsítása" kb ezért. Szerintem ma nagy lesz a vola.
Financial Forecasts
cimu topic folytatasa. Minden fenti temaba vago hozzaszolast szivesen latunk.