SPY daytrade A (ii) korrekcio komplikaltabb es tovabb is tart mint szamitottam ra, de azert a mai alj (= 6693) remelhetoleg tenyleg a wave(ii) alja lesz. Amig nem tor ki az utolso csucs, 6747 fole, addig nem lehet onbizalommal mondani hogy megindult felfele. Ha 6646 ala esne, akkor a bullos varakozas nagy pofont kapna, es ujra at kell gondolni. https://imgur.com/a/CMaTwJH
Sajnos nem igazan ertem mar az alap problemat annak tukreben, hogy az instragram porgetese sem okoz huvelyujj gyulladast. De hat nem vagyunk egyformak, biztos rendkivul megterhelo legyinteni az iphoneon egy scrollt, ami atgurul azon a 23 cm-nyi irason. . Van a forumon egy lithium topic. En szemely szerint orulnek ha ott folytatnad a modell publikalasat.
Nézd meg a Vonovia korábbi kötvényeit: van benne 4,75-5-5,5% kamatozású is. A most kiadott kötvények kamata átlagosan 3,96% kamatozású. 1-1,5%- kal alacsonyabb kamattal tud finanszírozni. A többi pénzből tud fejleszteni ahol a gross margin 19%. 4% alatti tőkeköltséggel nem rossz.
Kosz, ezt eddig nem tudtam;-) A baj az, hogy most a nemet 10Y kamatok magasabban vannak, mint 2013 ota szinte barmelyik evben. Szoval nagyon nehez lehetett most magasabb kamatozasut egy alacsonyabb kamatozasura cserelni. Egyebkent a vilagon semmi bajom veled; de nekem nem latszik orvendetesnek a VNA mostani ujabb net 2250-550=1.7Mrd adossag novelese.
Dehogynem. A TA mindig működik. Most is fog. Csak az a kérdés, hogy van e meg egy lefelé kör . Jelenleg a 25 megfogta. Ebben teljesen igazad van..a többiről január 1 után érdemes beszélni. Kell valami, ami kimozditja én csak ennyi mondok. Meg annyit, hogy általános piaci esésben mindent adnak. A VNA sem lesz kivétel. Van egy kis pozíció .
Ha egy alacsonyabb kamatozású kötvénbyel kiváltasz egy korábbi magasabb kamatozású kötvényt akkor az jó. Ez van leírva de látom az irányomba fennálló rosszindulatod továbbra is fennáll.
DE azert ez a bamasolt dicseret igencsak onmagaban durva ellentmondas. . " A Vonovia jelenleg lenyűgözően demonstrálja, hogyan működik a modern pénzügyi menedzsment. A csoport nemrégiben 559,6 millió euró értékű kötvényt vásárolt vissza a tervezettnél korábban. Bár ez technikainak tűnhet, kézzelfogható előnyöket kínál. Az adósság korábbi visszafizetésével a vállalat jelentős kamatfizetéseket takarít meg, és észrevehetően javítja mérlegszerkezetét. Az adósságráta csökken, a pénzügyi rugalmasság pedig növekszik. Mindössze néhány héttel korábban a Vonovia sikeresen kibocsátott új eurókötvényeket, összesen 2,25 milliárd euró értékben. " , Mivan? Nagy dicseret, mert "lenyugozoen" visszafizetett 559m ertekben kotvenyt. Aztan nagy dicseret, mert elotte par hettel "sikeresen" kibocsatott 2250m ertekben kotvenyt? . Akkor ugye mindegy micsinal. Mndenert dicseret jar, akar van sapka, akar nincs sapka? Ez egy fizetett propaganda cikknek latszik.
Ebben a kérdésben soha nem fogunk dűlőre jutni. Te mindig TA oldalról közelítesz. Ez egy stabil cashflowal bíró value cégnél tartósan nem működik. Ha így lenne akkor nem kéne egy cégnek pénzt termelni elég lenne csak a gyertyákat , mozgókat stb nézni. Vonovia 2023-ban pont a Ta-val szivatott meg anno. Még Szarvasvadászt is megkérdeztem akkor mi várható TA alapon és ő is úgy várta a mozgást ahogy én de az árfolyam hirtelen minden külső ok nélkül fordult 180 fokot és úgy ott hagyott , hogy csak pislogtam ki a fejemből. Azóta Vonoviánál a funda a döntő számomra.
SPY daytrade https://imgur.com/a/YvChijM . De vigyazat: nagyon, de nagyon a legvegen jarhat a bullos rally, ami Aprilisban kezdodott. Es jonnek a rossz hirek is. FED, munkaeero piac, gyengulo kereslet, ideges hangulat. Ovatossag. Most nem erdemes nagyon bennragadni, a stoploss-okat szorosra erdemes tartani.
ALB nagyon szepen rekuperalodik: a 49 melypont ota praktukusan megduplazodott. A Q2 veszteseg csak 16 cent/sh volt, es egyelore ovatosan azt gondolom, Q3 es Q$ se lesz sokkal jobb jelentes; de mar ez is eleg jo ahhoz, hogy ne zuhanjon vissza. Es 2026 elejetol mar pozitiv profit szamokra lehet szamitani (bar meglehet valami csuf leiras). Ket ev mulva mar 6-8$/sh eves profit, es PE-20 koruli szorzoval az arfolyam 120-160$ savba varhato.
Financial Forecasts
cimu topic folytatasa. Minden fenti temaba vago hozzaszolast szivesen latunk.