Hedge-fund clients of Goldman Sachs sold more global stocks on Thursday than in any single day since 2010.Short sales, or bets that stocks will decline in price, drove those flows, which are net of new purchases of stocks, Goldman said in a note to clients of its prime-brokerage arm.Real estate, consumer staples and utilities were the only U.S. sectors where hedge funds bought more shares than they sold. Within U.S. financial stocks, hedge funds sold positions at the fastest pace in Goldman records going back to 2016.Traditional hedge funds that bet on and against stocks were down 2% on Thursday, better than the 4.8% decline in the S&P 500 index.
Szerintem az pont elég volt, hogy mindenki nemtörődömséget mutatott a piacok iránt, trump meg elment golfozni, ahelyett, hogy vezetőkkel beszélt volna...
Hirek hiányában a vasárnapi coin és a reggeli távolkeleti omlást annak gyanitom, hogy egy nagyobb fundocska bajba került a margin követelményekkel és likvidálnia kellett a hétfői USA nyitásra.
Köszönöm a választ, AXP-t megnézem :) PLTR-on gondolkodom még, az is nagyot szokott menni, amikor NDX megy, valamint holnap jön ki XPEV az új M6-al, szerintem az is jó lehet egy gyors körre.... Rray
Ezek alapján hetente duplázol? Ezt nem értem! Hogyhogy nem vagy akkor lölö előtt? Fideszt úgyis isteníted, ott lenne a helyed a dobogó felső fokán. Sőt, szerintem ez világbajnok teljesítmény három nap alatt 6+30+26 százalék...."és még nincs vége a napnak" Nem is tudom, kit hívhatnék, a Forbest, vagy a Guinnesst?- ilyen teljesítménnyel jár a címlap!
Ha az SPY-t daytradelem, ami nalam gyakori, akkor vagy a vele legjobban korrelalo es nagyvolumenes reszvenyt valasztom (nalam AmEx, AXP a kedvenc) vagy a nagyobb betaju (NDX-el jol korrelal, de annal hevesebb cegeket), mint ARM es NVDA. Ezek beta-ja 2.8 korul van, szoval kb. 3x annyit megy mint az NDX (leverage nelkul)
Iráni Jemeni fronton készül valami. Pl Jemenben szárazföldi akció lesz. Valamelyik másik törzsel + amerikai spec alakulatokkal + bombázással le fogják verni az Anszarullaht (huszikat) az Iszlám Állam elleni harc mintájára. Vagy nagyon komoly szankciók Irán ellen. A Szaudiak ezt támogatják alapból. Az oroszok meg Ukrajnáért cserébe bedobják Iránt a busz alá.
Financial Forecasts
cimu topic folytatasa. Minden fenti temaba vago hozzaszolast szivesen latunk.