Vegyétek észre, hogy az a híráradat, aminek célja a Bitcoin lejáratása az éppen azoktól a pénzemberektől vagy az általuk létrehozott médiákból árad, akiknek létkérdés, hogy továbbra is eltartsátok őket. Ehhez még befektetni sem kell, elég, hogy az infláción keresztül kifosszanak benneteket.
Beváltotta a hozzá fűzött reményeket a Bitcoin vagy sem? Én azt látom, hogy nem képes egy Darwini evolúciós szintű falat átlépni a lakosság magy részénél!
"A Kriptonak szerintem annyi! Brum brum ... miért is? Józan paraszti ésszel!" Józan paraszti ésszel is láthatod, hogy mit művelnek a fiat pénzekkel... Te lehet, hogy nem látod azokat akik friss tőkét raknak bele, de attól még szép csendesen rakják bele a pénzüket. Legalább vegyétek a fáradtságot arra, hogy alaposabban utána néztek és megértitek, hogy mi az a Bitcoin és csak utána legyen véleményetek róla. Vagy felnőtök ahhoz és megértitek, hogy a pénzügyi rendszer változása alatt vagyunk vagy nagy vesztesei lesztek a jövőnek. Folyamatosan veszem a Bitcoint, minden beérkező forrásomat Bitcoinba fektetem és ezen a jövőben sem fogok változtatni, bárhol is legyen a BTC árfolyama.
Az iforex magyar ügyfélszolgálat se szó se beszéd eltűnt, a telefonszámok nem elérhetők. Semmi előzetes hír, telefonos értesítés, újságcikk. Csak egy e-mail, hogy mától a számla letiltva. Csak a pénzt lehet visszautalni, vagy másik szolgáltatóhoz áttenni. Nem tudom, hogy csak a magyar divíziót számolják fel, vagy az egészet és egyáltalán miért? Pedig szerintem ez volt a legjobb CFD felület. Egyszerű, áttekinthető és csak rendkívül ritkán akadozott.
A komplett gazdaság egy szélhámosság, mióta beléptünk a totális pénznyomtatás korába. A rendszer önnön paródájává vált. Én tényleg rendszeresen röhögök magamban az abszurditása miatt. És néhányan komoly pofával magyaráznak meg történéseket egy következmények nélküli világban. lol.
Ja. Ha forintrol, Lejrol, zlotyirol van szo akkor stimmelne is amit mondasz. No de a vilag elso szamu tartalek valutarol beszelunk. Haboruk es aldozatok, milliok vére aran tettek azzá .( A brit birodalom hanyatlasa utan (font sterling utan a dollar lett a vezeto valuta),az elmult 80 evben)Az adossagok 60% a abban van jegyezve. Es most ezt eldobjak? A bele vetett hitet? Lehet igazad lesz. Csak fura..
Ja. Tulfutott kazanba pakoljanak meg szenet? Mi baj lehet belole vegul is?? Legfeljebb felrobban a kazan, es elsulyeszti a hajot.:) En inkabb lelassitanam, de a hajo megmarad.
Kriptot a bankvilag urai hoztak letre, es azert engedte futni. Mert gőz leereszto szerepet kepviselt a túlfűtott kuktaban. Es pont akkor futottek tul penz kinalatilag a kuktat, mikor a BTC berobbant.😉De ha a FED megint QE hez nyul, es az amcsi kormanyzat , gazdasag, bankrendszer ,etc...hona ala nyulva, megint QE-zni kezd. Hat akkor meg a kripto( BTC, ETH) is jo otletnek fog tunni.😀. Eszem megall.
Érdemes egy pillantást vetni a FED balance sheetjére.Igen hétfőtől szerdáig a FED visszaadta a nyár óta kiizzadt QT felét, 300 mrd dollárt. - https://fred.stlouisfed.org/series/WALCL
🤣. Igen cinkelt ez a rulett kerék. Meg a kéz is mely porgeti. Amugy rohej, hogy meg mindig bőven negativ kamatnal mar osszesz.rja magat, a nagysagos amerikai bankrendszer. Kissinger altal osszegrundolt petro dollar rendszerrel is nehogy tortenjen valami:). FED urai, ha hatraarcot csinalnak, elkepzelni se bírom mi lesz abbol. Eloszor arra gyanakodtam, hogy a monetaris lazítás, kamatvagas jovo ev elején lesz,.mikor mar nem birjak tovabb. Par honapja mar arra gondoltam, nyar vege. Na de hogy marciusban, mar pedzegetik , a lazitast, 6% os inflacional, egy olyan gazdasagban, ahol tortenelmi mennyisegu penzt pumapltak,es most is kering a rendszerben. Hat erre nem gondoltam. Rosszabb a helyzet,meg annal is mint gondoltam. Be kell huzniuk a feket,.mert nem csontvaz potyog ki a szekrenybol, hanem egy komplett köztemető:)
Szeretnék megosztani veletek egy maganvéleményt! A Kriptonak szerintem annyi! Brum brum ... miért is? Józan paraszti ésszel!! A vilagin aki akart venni bármit ami kripto az vasárolt, vagy épp eladta bukóban mert.kell a money. Én nem látom azt az új réteget a kriptoban akik hozznák a friss tőkét! Ellenben latom azt a törekvést miszerint egyre jobban szeretnék szabályozni őket. Kicsit kezd olyan lenne ez a kripto világ, mint a Facebook! Szép dolog hogy ennyi meg annyi ember.nem.mozdítja.a pénzét a kripto pénztárcáján, nah de nem.is jönnek az uj tokevel szereplo emberek.Na es itt roppant ossze a kartya vár!
Financial Forecasts
cimu topic folytatasa. Minden fenti temaba vago hozzaszolast szivesen latunk.