jelentősen javult a shale kutak hozama 2014 környékéhez képest, ezért már nincs szükség annyi fúrásra. A 2018as fúrótoronymenyiség kb 2 mbpd/év növekedéshez volt elég.
Most volt Giziben rollover? csak mert ilyen nyitórés olyankor szokott inkább kialakulni... na ha betölti, akkor jó eséllyel mehet még feljebb.. Egy próba longot 6.7-ről én is elengedtem.
Tetszik a megközelítésed, de sztem nem ezen volt a hangsúly. Ha úgy kedvesebb, "nép" -> többségi társadalom. Azaz ne lopja szét az országot a NER hanem gyarapítsa azt (minden aspektusban, nem csak $), illetve a benne a élő állampolgárokat.
Semmi logika? Hm. Erdekes. A penzt es az aranyat is lehet kulonbozo biztonsagi szinteken tarolni. A penzt es az aranyat is lehet biztositani. A penzt es az aranyat is elindul keresni a rendorseg, ha ellopjak. BTC utan ki indult el? Indult eljaras? Lette eredmeny? Fizetett a biztosito? OBA?
"800 ezer btc maradt bent, meghekkelték..., ... de pár év alatt túltette rajta magát rajta a piac." - elnezest mi van? ha toled lopjak el, akkor is tulteszed magad rajta es minden rendben?
Azt jól látod hogy Celsius lehet a kripto Lehmanja,.na de ezen is túl lesz a piac. Anno az Mtgoxnál.valami 800 ezer btc maradt bent, meghekkelték..Az nagyobb sokkot okozott nyilván, de pár év alatt túltette rajta magát rajta a piac..Egyébként usábanrg euban is már formálódik a crypto szabályozás eu ban a mica, szóval ezektől várhatunk némi javulást. Az látszik hogy nem a tiltás felé mennek a szabályozók bármennyire is ezt akarják itt sokan. 😅 Olyat meg ne írj ols hogy mindenki bukóban van mert ez nem igaz, van olyan hogy stabil coin, sokkan már régen abban vannak és ezen tettüknek még csak adóvonzata sincs.
Köszi szépen, és ez mit jelent?"The MOVE is the bond market's version of the VIX. This series is 30+ years old and is now rarefied air. The handful of other times it has been this high have been major bond market "events." What will be this series ultimate high and what will we call this event?" http://keptarhely.eu/view.php?file=20220620v00xv4npj.jpeg
Financial Forecasts
cimu topic folytatasa. Minden fenti temaba vago hozzaszolast szivesen latunk.