De reménykedjünk. Hisz a spanyolnatha is szelidult a 3 ik szezonra 1919 utan. A virusok erre torekszenek,nem a gazdat akarjak megolni, csak szaporodni. De erzi a vesztet az oltasok miatt., es q dwl afrikai full hiv fertozott populacioban, szepen mutalodott,sajnos.
Dél-Afrikában fiatal a lakosság, fiatalokra kevésbé veszélyes. Európa viszont eléggé el van öregedve, magasabb a kockázat. Ennyit tudok hozzáfűzni ehhez a pontodhoz.
Del afrikabol szarmazo infokat en is ketelkedve fogadom. Amióta nincs tul sok fehér arra fele :). A nyersanyag bányák miatt nem süllyedt még Liberia szintjére az az ország.
Kedvenc konteóim: 1. Putyin mingyá támad 2. Amerikában polgárháború lesz 3. Az omikron kiirtja fél Európát Kb ezek uralják a független minőségi újságírást manapság a fejlettnyugaton. Közben az omikron tetőzött Dél Afrikában. Nagyon alacsony a halálozása, az intenziveket és a kórházakat sem töltötte be. De valamiér Európában ez nem fog megtörténni. Mer Európa más.
Ebben sajnos nem vagyok eléggé expert, hogy jól válaszolhassak. De valamiért mindenki tőlük licencel. Feltételezem ez a szabadalom a legjobb, ha nem az egyetlen. A moderna megpróbálta bíróságon érvényteleníttetni az ABUS szabadalmát és nem sikerült neki. Valami oka volt rá, hogy megpróbálja. Nem akart fizetni és el is lopta licenc nélkül. "allegedly"
Don Gatto: APT egy fos cég, alja vezetéssel, de szerencsére csak februárban jelent. A spekiket nem érdekli a korábbi jelentés, nem is értik. Ez nekem egy speki trade, semmi több.
Ha ma lejön a ABUS 3.5 re akkor én is beleveszek. Múltkor is beálltam a hat dolláros kitörés után, de csak 3,54 ig jött le. Apt-ot jól meggondolnám helyedben. Minden jelentésre esik 10-30 % ot akár pozitív akár negatív. Nézd meg a charton utoljára Nov 4 -én volt jelentés, esett is mint a kő. Másik oldal pedig: Date2021-12-16 Short Volume556,312 Total Volume 850,108 Percent 65%.
Kicsit néha túlpörgök és olyankor pihenőre tesznek. Hát ez van :-)
ABUS-t nehéz hova tenni, ezt bizony swingelni kellett volna 3 hete folyamatosan, jól látszanak benne a hullámok. Továbbra is úgy gondolom, hogy az LNP szabadalom egy aranybánya, Pfizer és Gritstone is tőlük licenceli (Genevanton keresztül), így a boostereknek köszönhetően évekig lesz még royalty bevétele.
Ezen kívül ABUS partnerségre lépett egy kínai gyógyszer céggel a HepB vonalon. Ott gyorsabban meglehet az engedélyeztetés és hamarabb jöhet bevétel. Ezen kívül 40 + 700m dollár milestone payments, ebből 40m már megérkezett.
Mindezek után ABUS árfolyama 4 dolláron, néha alatta van, ami érthetetlen.
GRTS kitörni készül, nézzétek a napos chartot. Csúcs döntést várok 3 hónapon belül, új partnerségeket (új board tag is ezt jelzi).
APT egy szutyok cég, de a spekik többségét nem érdekli a funda. Ez maszkos cég, maszk szabályok szigorodnak, made in USA, kicsi, kevés a részvény, részvényt vásárol vissza a cég, stb. Minden adott egy FOMO rallyhoz. 12 dollár szerintem reális, felette minden cent ajándék. 25 dollár nagyon max.
TTF van egyedul zoldben az 141.eur/mwh. Oroszok bekemenyitenek. Ezen kívül minden piros!! Omicron para van!!. Mar vége lehetne, ennek a covidnak. Koszonjuk Kina 😡
Igen. Szerintem is...sajnos a náthás hírek ellehetetlenítik a karácsonyi 5000-et...pár hetet késhetett volna az omikron...én zártam is a napokban az sp500 longokat, meg úgy általában csökkentettem a pozikat...
Financial Forecasts
cimu topic folytatasa. Minden fenti temaba vago hozzaszolast szivesen latunk.