Nem sajnos. 15% SZJA fizetendő alapban, de sok EU országban ennél többet is levonnak és nehézkes visszaigényelni. A nem EGT országok esetében EHO-t is kell még fizetni.
Pedig meg nincs is semmi konkretum, hogy az opec, opec plus hogy dont. Azt olvasom twitteren, hogy az Energy Intelligence oldalan fogjak kozze tenni, hogy mi a vegeredmeny. RIG jol allja a sarat, es nem bannam, ha ezt most nem szurnak el. Annal is inkabb, mert 3,56 felett ujra megnyilik a ter felfele. . Talan az eddigi termeles visszafogasi kiserletek kozul ez a legfontosabb, mert jo esellyel meg 1-2 honap es elegen be lesznek oltva ahhoz, hogy talan drasztikus lockdown-ok mar nem lesznek. Addig tartani kene meg a csokkentett kvotat, igy a nyarra jonne egy fogyasztasi sokk, ami a long pozik szempontjabol egy eros felmenetet okozhatna. . Aztan ki tudja, lehet hogy jon a gronlandi mutans...
Szintúgy Orange mellett tettem le, Tef nagyon megizzasztott az októberig tartó esésével. (2x stoppolt ki augusztusban és szeptemberben, októberben - mintha tényleg nem lenne alja- már majdnem bedobtam a törcsit harmadjára amikor jött a “nagy rv piaci ralli”. Egy biztos, bazi nagy az adósságuk de csökkentik ahogy tudják. Oszti csökkentés is volt, de még így is elég jó az arány... lehet veszek újra én is :)
Én is beérkező nagyobb összegű eurónak, illetve lehet felbontom a máp+ és nyitok még egy TBSZ számlát, ezeknek az összegeknek keresnék valami biztosabb..helyet hosszabb távra, oszti stb
Nekem DT-van 15-ről, sajnos kevés. Most éppen 17 eur. Stabil és fizet 0.6 eur osztit. Elfekvő forint befektetés vagy állam(WC)papír helyett ideális. Nekem már csak addig van forintom, amíg megérkezik a fizetés 😎😎
Financial Forecasts
cimu topic folytatasa. Minden fenti temaba vago hozzaszolast szivesen latunk.