Az Ex- Freesoft most már több éve 4IG néven futó részvénynek nincs saját topikja, ami tűrhetetlen a mai virtuális világban...
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...
Megmondtam nem vagyok tévedhetetlen.Azt is elbasztam hogy erre vártam .De ha megint nem a saját f...od hajtogatnad hanem figyelnél akkor tudnád hogy fidesz győzelem utáni rakétara tartogattam a puskaport na most ezt b...hattam ,b....hattuk .És ekkor már k...mindegy volt mert áprilisra a többi rv is drága lett .Telekom oszti rally zajlott akkor már hova ? Inkább vártam itt mi lesz hogy alakulnak a dolgok .Áprilisig buktam virtuálisan nagyobb lovét nem utána. A különbség az hogy te nem virtuálisan buktál mert végignézted az esést!!
miért 3000 az árfolyam? Nem Lement 1600-ra? Igen főleg az után amikor 2 hónapra fügét kaptam , Hullamokban esik? Igen Egyedül az nem jött be hogy 1600 alá beteszik félnek hogy ott már nemtudnák ezt eljátszani amit ma csinálnak hitegetnek mint a teplomban.
Az 260 milliárd volt akkor, persze az sem kevés, és jelenértéken 500 milliárd. Kint van az alapítványokban, csak a pénz helyébe lépett vagyon értékében nem tudnak közös nevezőre jutni. De babóka tudja: "ellopták" :)
Év elején...benne voltál 2 hétig... Tudtad, hogy augusztus közepe van? Azóta kereskedtél bármit? Miközben a BUX folyamatosan történelmi csúcson van? Na ugye hogy ugye.. Mégis folyamatosan itt szakértesz...
Nem, semmiben nem lett igazad. Telejesen össze.vissza írsz, a fele kitaláció. Menj, keresd meg először az MNB 500 miliárdot, ami eltűnt. Majd peti haverod fizeti az 1300 milliárd 40%-át :)
Egyszer nem írtam ilyet és ha figyelnél olvashattad is volna hogy év elején pl molban voltam benne .De arra koncentrálsz ami te mondasz hogy juszt is csak is az van amit te mondasz .Mikor mondtam én ilyen fa....gót hogy a buxon minden f...halmaz ???
Amúgy ti beszéltek össze vissza.Egyik nap azt mondjátok nyár van ilyenkro senki en mtőzsdézik viszont egy szép reggelen hirtelen midnenki tőzsdézni akar? Itt megint nekem lett igazam hogy az idevezényelt 4ig brokik veszik senki más.Meg majd próbálják eladni.
És igazam volt végig nem? Lett 3000? nem Lett 1600 Igen lesz még 1600 Persze. Mondtam kisebb hullamokba fog lemenni alá midnen kihasználnak hogy hietgetni tudjanak.Erről szól a maffia oligarcha cége.1300 milliárd adóság havi szinten ne mtudják fizetni , később miből akarják ha semmi közbeszerzést nem nyernek vagy ha nyernek is akkor se már dupla tripla áron.Meg fog látszódn ia bevételükön hogy egyre kevesebb marad a kasszában. Ez a 4ig év véggére meglesz az 1000 alatti árfolyam.
Adj egy email címet, küldök neked képernyőfotót szívesen arról, hogy mit sikerült kereskednem... Tudom, ezt te nem értheted, mert nem kereskedsz semmivel...neked a magyar tőzsdén minden "foshalmaz", ahogy szoktátok írni...
Te vagy beragadva valahol az agyad helyén! Össsze-vissza beszélsz megállás nélkül hónapok óta, ide jársz szórakozni, semmi közöd a tőzsdéhez, csak szipmlán utálod a fideszt, és azt itt próbálod kivetíteni..
habzsolták 3-4ezer felett most meg higitgatnak hogy jó legyen az átlag majd megy lejjeb ba pinyóba aztán Delta 2.0 lesz itt. A másik meg 900-as átlaggal nem szállt ki 4000 felett xD Jézusom ezek osszák itt :)
ezek az tse tudják mit beszélnek. Ha akkora tőzsdeguruk lennének akkor nem lennének beragadva ebeb a foshalmaz papírban de itt midnegyikük be van ragadva elég durván :)
4IG részvény
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...