Az Ex- Freesoft most már több éve 4IG néven futó részvénynek nincs saját topikja, ami tűrhetetlen a mai virtuális világban...
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...
én ugyan nem , azt mondtam lassan tudsz venni.Amúgy te így szoktál kereskedni hoyg beíreod a fórumba hogy majd veszel X árfolyamon és amikor oda ér akkor inkább nem veszel?Ilyenkro azért elgondolkozik az ember hogy te mennyire értesz a tőzsdéhez.
A rábába is ez lesz vagy nézd meg az épduferrt, hiába mondta pár ember, hogy ez egy rossz megoldás, még mindig várják a geoakkut, mennyit esett azóta? Mind1, tegyék meg tétjeiket...nem vagyunk mi semmi rossznak az elrontói, én meg te megúsztuk azt csá örüljünk neki. Save yourself...
Soha nem mondtam, hogy 500 lesz, soha nem mondtam, hogy börtön lesz és ezt a hangnemet jobb lenne, ha befejeznéd, mert Lapáttal együtt már nagyon unalmasak vagytok, csináljatok magatoknak egy döhöngőt és ott szórakoztassátok egymást bunkókám.
Volt egy államtitkár, akinek hirtelen megromlott az egészségi állapota, bele is halt szegény, annyi bűne volt elmondta OV kormányában a többséget nem OV jelölheti, azt is elmondta kik mondják meg a tutit, ki mit tehet és mit nem. Az emberek nem értik az anyagi világban a vagyon alakítja a valóságot, az a nemzet akit rögtön kifoszthatnak , ha valami vagyona képződik lakáj státuszban marad. Sajnos Viktor nem csak a másoknak való kötelező lopásokban tolta túl a biciklit, de a Covid oltásokkal is, a nem is létező zsidó-kereszténységgel is, a kötelező védőoltásokkal is, stb. A KÜLFÖLDI CÉGEKTŐL AZ ADOTT ÁLLAMI TÁMOGATÁSÉRT RÉSZVÉNY KELLETT VOLNA MEGKÖVETELNI, NEM A HAVERI TŐKÉS CSOPORTOKAT A NÉP PÉNZÉN INGYEN FINANSZÍROZNI. De a tanulság nem az mindebből, ezek sem különbek, és nem is az MP sem lesz különb, sokkal inkább az, az értelmes, jellemes magyar embereknek kell teret engedni, nem a tehetségtelen ügyvédeknek munkát biztosítani. Nem szabad tovább engedni a gyerekek oktatásába, szórakoztatásába rejtett szándékos emberi minőség rontást, mert ha a labanc lesz többségben, kisebbség olyan dolgokra kényszerül amely értelmetlenné teszi a szépreményű földi életét.
1710 en várok, de az is lehet utolsó pillanatban módosítom lefelé ,ha úgy látom. Azért hová süllyedt ez a papír is, a többi gagyival egyenértékű!! Itt is be kell állni a fillérbaszásra , és 6-8 százalék esetleges haszonnal dobni a francba!!
4IG részvény
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...