Az Ex- Freesoft most már több éve 4IG néven futó részvénynek nincs saját topikja, ami tűrhetetlen a mai virtuális világban...
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...
Én is most azon agyalok, hogy hígítok, mert nagyon olcsó. Felhozom egy nullás szintre és eladom a francba. Csak viszonylag sokat kéne vegyek a hígításhoz, ha összejön, akkor megteszem, ha nem akkor kivárok. :)
De át lehet struktúrálni a portfóliódat, ha van stratégiád. Nekem is van minden évben bukós döntésem (idén két eur/huf long certi), de összességébe kell nézni az év végi portfólió eredményét. Azt akarom mondani, hogy nem hiába engeded el, ha tudod, hogy mi lesz belőle a végén.
Jelenleg spekának néz ki, ezeket szokták megjátszani közgyűli előtt vagy akár olyan események előtt ahol megmozgatják az árfolyamot, hogy a remény morzsáját elültessék. Majd ha stabilan megindul és megmarad akkor elhiszem ezt. Az viszont jó hír, hogy brutális érdeklődés van iránta és azonnal ahogy van némi mocorgás a Bét top 5-ben van benne. Hajrá!
Ha elkéstél hiába engeded el képzeld aki 4000 ről vergődik benne .Azoknak minden kis kreált hír foszlany a reményt jelenti .Miközben megjobban belesullyed.Bummék meg jòl keresnek rajta
Szia! Tudod gondolom, hogy a beszálló kereresése a tőzsdei kereskedés része. Ez lehet ta alapú, funda alapú, és akár pszichológiai alapú is. Vagyis semmiképpen sem mondanám azt, hogy hülye aki ide írogat részvény nélkül, mert keresi a beszállás optimális szintjét. Szerintem inkább figyeld ezen kívülállók látását, mert nagyon más, mint a bukóban ülő részvényeseké.
Szia! Tudod gondolom, hogy a beszálló kereresése a tőzsdei kereskedés része. Ez lehet ta alapú, funda alapú, és akár pszichológiai alapú is. Vagyis semmiképpen sem mondanám azt, hogy hülye aki ide írogat részvény nélkül, mert keresi a beszállás optimális szintjét. Szerintem inkább figyeld ezen kívülállók látását, mert nagyon más, mint a bukóban ülő részvényeseké.
Nyakam rá hogy főleg olyan beruházásokra fogja igénybevenni ami köztes felhasználasú tehát katonai és civil is.Infrastuktura főleg.Nagyon arra utal több megnyilvànulasuk is
4IG részvény
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...