Az Ex- Freesoft most már több éve 4IG néven futó részvénynek nincs saját topikja, ami tűrhetetlen a mai virtuális világban...
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...
Nagyon örülök, általad VÉGRE felbukkant az értelem, hasonló gondolatokból óriási hiány van, de alternatívát kell mutatni az embertársainknak, mert csak együtt mehetünk valamire, igaz ez most nehezebbnek tűnik mint a holdra elgyalogolni, más megoldás viszont nincs. A másik 4IG -s fórumból az első írásomkor kizártak, pedig csak egy átfogóbb gazdasági képet vázoltam fel a tőzsde világához képest, hiszen minden mindennel összefügg.
Szívemből szóltál. Sajnos attól tartok, hogy a telko részleg és a hadiipari cégek mind a külföld kezébe lesz átjátszva, már erősen látszanak a jelei ennek. . "Csak példaként említem meg az afrikai száhel -övezet, az éhezők
övezete, Burkina Faso néhány éve elzavarta az éhenkórász franciákat.
Saját kereskedelmi bankokat alapított és aranyfedezetű pénzt hozott
létre" . Ahogy Kadhafi mondotta volt, "a századosokkal vigyázni kell" és milyen igaz ez itthon is. :D . Afrika szabadsága csak illúzió volt eddig, mert a pénzük mind a francia és angol bankokba áramlott, még önálló valutájuk sem volt(nem engedték nekik). Kadhafi akart csinálni egy nagy Afrika bankot és közös afrikai valutát arany alapon, hát láttuk, hogy mi lett belőle, azóta is a demokrácia előnyeit élvezi Líbia, miközben szétlopták az országot a Nyugatiak.(vagyon befagyaszt, arany lenyúl, olaj ellop, vajon hol láttuk már ezt...OO, Venezuela, Irán stb.) Traoré a franciák helyett az oroszokkal állt össze, ahogy szinte kivétel nélkül az összes afrikai gyarmat, a kínaiakkal és oroszokkal üzletel és nem ok nélkül. A tagot mellesleg már vagy 25x próbálták meg kinyírni, de eddig még nem sikerült nekik...
bocs, még csak annyi a MOL sorsát kell figyelni, egy éven belül nyilván a magyar ember jól jár média, politika szöveg mellett, de egy új érdekcsoport befolyása alá fog kerülni az utolsó még valamit érő stratégiai cég is. Ugyan úgy fosztanak ki bennünket is mint az Ukránokat, egyenlőre még nem kell mindezek mellett nekünk is háborúzni.
Sajnos a lakáj politizálás az ország vezetőit illetően több száz éve jelen van, üveggyöngyökért eladják az országot. Éppen ezért a magyar gazdaság sem képes fundamentális alapon szerveződni, mert régebben OV-k jogász ésszel, erővel, pozícióból, politikai, haveri alapon rakták össze és nyomták bele a pénzeket ész nélkül a strómanok által vitt cégekbe. Most megint politikai alapon külső megrendelésre rendezik át a sorokat, hogy lehet itt kiszámítható jövőt építeni. Csak példaként említem meg az afrikai száhel -övezet, az éhezők övezete, Burkina Faso néhány éve elzavarta az éhenkórász franciákat. Saját kereskedelmi bankokat alapított és aranyfedezetű pénzt hozott létre. Az éhező 24 milliós országból mára a sivatagát mezőgazdasági paradicsommá tételével kezd önellátó lenni, sőt már exportálni is képes élelmiszereket. A magyar vezetőink meg a csodálatos magyar földeket hagyják elsivatagosodni, etetik velünk a szemét importált élelmiszereket. SZÓVAL CSAK AZT SZERETNÉM SZEMLÉLTETNI, A POLITIKUSAINK CSAK JÁTSZANAK VELÜNK, MINDEGY KI VAN A HATALMON, NEM A MAGYAR EMBER ÉRDEKEIT KÉPVISELIK. Az hogy ezt megtehetik az nem az ő hibájuk, hanem a mienk! Éppen ezért a magyar tőzsde is vak vezet világtalant kategória, személy szerint csak akkor lesz érdekes, ha a világgazdasági ez évre tervezett sokk begyűrűzött, és csak akkor ha MP-nek megmondják a 4IG-vel mit kell tenni.
4IG részvény
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...