Az Ex- Freesoft most már több éve 4IG néven futó részvénynek nincs saját topikja, ami tűrhetetlen a mai virtuális világban...
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...
Te azt mondod hogy ezt megérte a lefelé tartó trend ideje alatt shortolni illetve van olyan brókercég ahol lehet ezt vagy a bérléssel együtt megéri ?És most kénytelenek zarni tehát nem akkor nem akkor amikor már láthatóan visszafelé jött hanem most ?
Egy normális családban nehéz elképzelni, ne legyen napi, heti kalkuláció, kvázi leltár a család anyagi helyzetéről, ez alapvetően meghatározza a jövőbeli lehetőségeit, befektetéseit is. Érdekes módon az ami a család szinten természetes az állam szintjén nem működik, kb. 20 éve nincs MO -nak nemzeti vagyon leltára. Vajon miért? Mennyire ostobák az emberek bedőlnek a vagyon visszaszerzés szavazathozó szövegnek, de mondjuk nem is az volt. Akkor is, ismeretlen vagyon kupachoz teszik majd visszavett javakat, az eredmény ismeretlen újra, amiből persze újra szabadon lehet lopni. Mert törvényileg elfogadott összvagyoni számok ezután sem lesznek. Így a további lopás sem fog feltűnni senkinek. Mi közben minden Tiszás szavazó persze a visszavett vagyon miatt nagyon boldog lesz. Csak ez a lényeg, a szavazó ne ismerhesse meg az érdemi valóságot, helyette csak az elméjében legyen egy igazság hit és kész az elégedettség. Az már persze a választónak nem esik le ő is ugyan olyan kiszolgáltatott lúzer mint volt a többség50 éve is. De mi van, ha a Fidesz idejében esetleg nőt a nemzeti vagyon, akkor miért nem csináltak leltárt? Akkor kiderülhetett volna nem is loptak olyan sokat. De hiszen a Tiszának is elemi érdeke lenne a nemzeti vagyonleltár, ki kellene mutatniuk mennyi volt és hozzá mennyit szerzett vissza. PARLAMENTI döntést lehet hoznak róla, de mint a Fidesz sem hajthatják végre. Mi van ha a pártok feletti erők azért nem engedik a nemzeti vagyon leltárt létrehozni, hogy az ő érdemi MO- gi dézsmájuk leplezhető lehessen.. A VÁLASZTÁS csak azt törvényesíti ki férhet közel a húsos fazékhoz, a választásnak semmi köze nincs az emberek, a nemzet felemeléséhez, sajnos. Szóval kedves Tiszás szavazók legyetek szívesek kiharcolni legyen vagyonleltára az országnak, LEGALÁBB ÖNMAGATOKAT NE HAGYJÁTOK ÁTVERNI! Afentiek alapján a vagyon visszaszerzés nem az igazsághoz, méltányossághoz kapcsolódik, sokkal inkább aki kapja az marja alapú, ezért van esély arra a 4IG -t sem fogják jelenlegi állapotában meghagyni.
Szerintem a választasi para miatt sokan shortolták, ahogy szépen kúszik feljebb kénytelenek visszavenni. Továbbra is úgy gondolom, hogy kell a népnek a duma; a cég tovább feljődik. Kicsi a politikának ráhatasa, inkább fordítva szokott lenni. A cégek irányitanak.
Ezt a sportot úgy elmititek sokan mintha egy egy olyan hú de egyszerű dolog volna hogy ranyomsz egy gombra és onnan shortolod .Nem vagyok tapasztalt e téren de szerintem buxon nem olyan egyszerű shortolni.Arròl meg nem is beszélve hogy irányított kereskedésnél ami itt megy teljesen hülye aki shortol .Főleg egy napig nem tudom többre lehet e egyáltalán?
"Nem látom a poztív jövőjét ennek a cégnek jelenleg." Ha ennyire biztos vagy ebben és komoly, hiteles ember lennél, már komoly darab számú shortot nyitottál volna rá. Így csak egy megkeseredett, hisztis niemand vagy.
Meg lehet ülni a hinta lovat egy darabig de ha MP kirúgja alòlatok akkor tudjuk mi lesz 🤣.Vissza lehet április 10 en egy néhány adikaig amikor jött a hír az 1300 milliárdos szerződésről amire petya mondta hogy felejtős.Aminek ugye jó esetben ha egy cégről kiderül hogy ilyen szerzodést kötött felfelé kellett volna loknie az árfolyamot csak ugye a megváltozott körülmények miatt lefelé rakétazott .Miért is ? Mert sok mindenre fog még nemet mondani petya?!
Én sem értem Mzsit és Zolit ...hogy egész nap igy keményen tolják. Lehet AI chat robotok :) Az irány pedig egyértelmű szerintem, 1 hónapon belül visszakorrigál 3500-ra.
Tudod mivel van a baj? Azzal, hogy minél jobban erőlködsz, annál feljebb van az árfolyam. Szoktál csuklani, mert biztos "hálásak" neked páran, akik miattad dobták el lejjebb...
a ner csöcssel meg azért van baj ha valakinek ilyen mértékű segítségre van szüksége az piaci alapon nem fog tudni megélni.MErt nem kényszerült erre rá így olyan szolgáltatásokat tudtak beigérni amit mások nem viszont most arra nem lesz pénz így viszont a semmiből meg nem tudnak ajánlatot tenni árakon változtatniuk kell vagy a csomagokon.Előfizetőket fognak elveszíteni vagy nagyobb veszteségük lesz.Ez sehoyg se fogja kiadni miközben a telekom inetrnet sebessége már a begyszerese a one-énak.Itt még fejlődést se tudtak elérni semmiylen téren.Yettel is próbál fejleszteni yepp-el és az internetsebességgel.Nem látom a poztív jövőjét ennek a cégnek jelenleg.
Még a ner csöccsel se lenne baj ha piaci alapon is tud hozni rendeléseket a cég.De egyrészt nem tud masrészt meg mutyizva jutott az n7 hét meg sok máshoz is . Szerintem nem kizárt hogy a Vodafone t még lenyelnék a cégnek mert legalább így van verseny.De a többit nem úgy néz ki egyenlőre hogy mp ék hajlandók benyelni.A cég szerintem mostani állapottal akkor járna jobban ha a távközlés megmarad az űripari rész egyenlőre ugyan viszi a lovét de jövőbe mutató a hadiipart meg adja vissza az államnak mert nélküle csak egy kolonc .
4IG részvény
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...