Az Ex- Freesoft most már több éve 4IG néven futó részvénynek nincs saját topikja, ami tűrhetetlen a mai virtuális világban...
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...
Járok faluban nap mint nap. Aki tisztesseges dolgozik meg tud élni tisztességesen. Az emberek dagadtak mert minden szart megvesznek, a purgyé hordja a boltbol a kolát. Faluhelyen az apák 2015 ig kulfoldon dolgozrak épitoiparban, most itthon dolgoznak a családjuk mellett. Van munka! Nem azt mondom h hu de joo monden, de sokkal jobb a helyzet mint volt. Hogyan kehetne ezen javitani? Az nem fog ezen javitani, hogy orbánoztok. Nem 5 tokes ember van ennél azert nagyságrendekkel tobb, de nem mond 1 h au a tokes ember befektet es erteket hoz letre, munkat teremt. Vagy csak eloskodik mint a poloskád. O egesz eleteben egy elsokodo volt, a fidesz az ilyenek miatt bukott meg egyebkent helyesen. Én mikor felnottem elkepzelhetetlen volt h ebedet rendelek magamnak. Ma már mindenki sokezerert rendelgetibabszr kajákat innen onnan. Felesegemmel es gyermekunkel nagyon jo szinvonalon megélek tisztességes munkábol, mert munka az van. Picsogás meg nincs. Mindig azok licsognak h nincs pénzuk akik két marékra szorják a pénzt, kozben ha te elértél valamit jona kérdés. Mibűű. Az emberek azt hiszik h a politika a szar eletukon valtoztatni fog. Nem fog. Ne feljetek!444!4
Nem mindegy, hogy 5 tőkés ember van, és az a családod,barátaid, vagy 100. Nincs szegénység? Te hol élsz? Jártál mostanában egy kis faluban? Eurostat! Édes istenem...
Feel szerint sok itt a szánalmas egybites. Nem tudom, hány biten nézte, hogy fordulnia kellene 4500 óta .Nem tudom, hogy hányszor mondták Rice-al, hogy fordulni kellene. Nem tudom, minek kellene történni, hogy visszavegyenek az arcból. Tényleg nem mehet le 900-ig??De! Tényleg nem verhetik szét a céget? De! Igen Feel, munkahelyek jöhetnek létre, de a 4ig-nek nem biztos hogy lesz hozzá köze. Rice! Jászai csak az állami, és a befektetői pénzeket kezeli? Mennyi a magánvagyona??? Honnan van??? Megnézik az első utalást, megkérdezik honnan? Kitől? A 4ig még most is be van csatornázva a fityisz felé. Ezek a csatornák el lesznek zárva.
Pedig ez történt a "rendszerváltással", akkor bizony szegenyseg volt. Ma nem az van. Nézd meg a legfrisseb eurostat adatokat. Ezekbol nem ez a faszsag latszik. De mondom még 1x tessék jobbat csinálni. Szted ha poloska kulfoldi piaci"" cégeket fog alkalmazni neked az jobb lesz? :D Mo. Még mindig nincsen elég tokés ember. Ezzek mit kezdenél? Vagy a poloskád mit fog kezdeni?
Azért bebüfögni, hogy a csávó a fideszes szöveget tolja csak, majd felmondani az egész tiszás kampányszöveget szóról szóra... Csak kis kritika, nem támadásképp számom!
Nem kell a piacnak kifosztania az országot, megtette helyette ezt a belföldi pedofilpárti csürhe. Szerinted miért lett Magyarország éltanulóból az EU legszegényebb tagállama? Bulgáriával versenyzünk az utolsóelőtti helyért, tényleg szuper lett ez a fideszes megoldás.
Nektek mondig a piac a nagy szent tehén. Az mivel jobb ha a "piac" szabadrablással kifosztja kulfoldrol az országot?? Azt hiszitek kehet ekkora versenyképes cégeket együttműködésn nélkül a semmiből mukodo toke nelkul letrehozni??!?! XD nézz már szét a világbban és nyisd ki a szemed. Értem h beadtak neked h orbán ellopott mindent. Leváltottad, most akkor nyisd ki a szemed és láss.
Szegény a tagadás fázisában van, bántják a szegény 4IG-t, igazán felháborító valóban, hogy a Tisza úgy néz ki, nem hajlandó tovább tolni a céget az adófizetők pénzével.
4IG részvény
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...