Az Ex- Freesoft most már több éve 4IG néven futó részvénynek nincs saját topikja, ami tűrhetetlen a mai virtuális világban...
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...
Írjuk inkább úgy hogy ezt .Nézd meg hogy én mikor mondtam hogy választasra 2500-2800 as sávba lesz az árfolyam ? Igaz ezzel is kissé optimista voltam de akkorát nem tévedtem mint mások .
Kinek súgsz??? Ez 4IG fejlesztés. Jelenleg Törökországban 1 nagy kiállításon is ott vannak vele. A cég még a te gondolatodat is megelőzte :D Ezt tegnap Sárhegyi tette ki:" A 4iG Space and Defence Technologies csapata két portfólióvállalatunk, a Rotors & Cams és a Gestamen Arms társaságában érkezett a 2026-os SAHA-ra.A Rotors & Cams, vagyis a magyar pilóta nélküli légijármű-fejlesztő és -gyártó elhozta magával a ProTAR F4J nagy teljesítményű légi céldrónt (méretarányos makett formájában), amelyet valósághű fenyegetésszimulációra fejlesztettek ki levegő-levegő és föld-levegő fegyverrendszerek tesztelésére, valamint haladó kiképzési feladatokra. A Gestamen Arms pedig a G224 LMG könnyű géppuskát, a G762MG géppuskát, valamint a G9HSP pisztolyt állította ki a standunkon.Öt nap, 1400+ kiállító cég, 120 ország. Mi pontosan ott vagyunk, ahol lenni szeretnénk." 2326ft
Én ilyen kezdeményezéseket várnék a cégtől .Ilyen a gestamen arms is .Amit nem tud egy kis vállalkozas megvalòsítani de jò ötlet és magyar azt kéne a 4 ig nek felkarolni.Jobban nézne ki mint a tatra alváz meg a gidran .
Arròl meg nem is beszélve hogy kik a mai hadviselés sztárjai ? Az olcsò drònok.Erre mi mit erőltetünk ? A gidránt.Inkább egy saját dròn kifejlesztésre és gyártásra kellett volna ölni azt a lovét és be lehetne mutatni egy hatékony saját gyártású fegyvert . Ráadásul találtak volna országon belül partnert hozzá
Teljesen igaz. Ez így csak maszatolás, még annyira sem képesek, mint a CSG, miközben a törökök éveken keresztül 50-80% vagy még magasabb inflációval küzdöttek (még most is), de már van ICBM-ük... ezek meg állítólag 9 műholdat (ebből nyolc mini méretű) akarnak gyártani 2030-ig... nevetséges. Amik itt (Magyarországon) termelnek azok a német meg cseh üzemek (majdnem a fele az övék) aztán csókolom. Ma is felhúzzák aztán odacsapják zárásra vagy holnap, a szokásos műsor, amit látszik, hogy egy blue-ban lehet 1-2 százalékkal többet akasztani azonnal elszalad az összes speka és rántja maga után az árfolyamot, közben a közkéz tovább fog csökkenni és még kilencedike sehol....
4IG részvény
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...