Az Ex- Freesoft most már több éve 4IG néven futó részvénynek nincs saját topikja, ami tűrhetetlen a mai virtuális világban...
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...
Szerintem ez is kész van. Kész van minden az EU-s pénzek lehívására is. 1000 ember dolgozott folyamatosan 1 éven keresztül. Nem nagymártonok meg kósalalik....:)
1 hitelminösítö van, a 4iG által fizetett Scope Rating. https://www.scopegroup.com/ScopeGroupApi/api/analysis?id=1637b720-40d2-4738-9047-4137d4e6db4b Eszerint: adjusted free operating cash flow/debt : 2025: -3% 2026: 0% Azaz nem, nincs rá cash. Ennek megfelelöen a debt/EBITDA -ban növekedni fog 4,4x-röl 4,9x-re. Éz ez még csak a hitel. Én a tulajdonosi cashröl írtam, ami nincs. Nulla.
Ilyen alacsony forgalommal is jól bezúzzák az árfolyamot. A múltheti bevásárlók még nem adják, de eljöhet az az idő, az az ár ahol ők sem várnak tovább.
A 4ig eddig is fizetett. Hitelminősítők szerint minden rendben. 275milliárd ebidta 2025ben. Ha ez annyira rossz akkor miért adtak az arabok 50millió dollárt, egyéb befektetők 176 millió eurót most tavasszal. Miért szálltak be a csehek és az amerikaiak? Van a cégnek 3,5 milliárd euró hadiipari megrendelése nató tagország tól.
4IG részvény
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...