Az Ex- Freesoft most már több éve 4IG néven futó részvénynek nincs saját topikja, ami tűrhetetlen a mai virtuális világban...
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...
Szerintem JG-nek az itteni eladásokból túl kevés pénz jönne össze a TSYS árához képest, nem ő vagy más nagytulaj adja. Pénz meglesz a kötvényből és a saját hiteléből, nem lesz ilyen gond. Neki egyébként majd részvénnyel fizetett akvizíciókhoz kell magasabb árfolyam, ami meg is lesz a TSYS deal után.
Nagyon köszönöm! Értem már. Nem tudtam, hogy bróker cégek kezébe ilyen mennyiség lehet. És mi van, ha pl. a jelenlegi tulaj/tulajok csinálják ugyanezt? Így hoznak új befektetőket a cégnek, és majd egy magasabb árfolyamon "fizetik" ki őket? Most ugyebár ez kellene a Tsyshez. JG-nek amúgy mi a jó árfolyam, pl. ha most a 30 milliárdos tőkebevitelét nézzük? (nem tudom milyen ügylet lesz ez)
Vegyen mindenki egy nagy levegőt és gondolja át miért vásárolt ebből a részvény részvényből és hogy a vásárlási ok megszünt e? érdemes e felülírni a korábbi döntést? ezután lehet dönteni higgadtan
A meglévő részvényeikkel lenyomják az árat, aztán lenn visszavesznek ugyanannyi mennyiséget. A különbség az övék. Vagy még többet vesznek vissza, bízva abban, hogy nemsoká nagy emelkedés lesz. Olyanok, mint Hali az Erstétől aki milliárdos hasznokat hajt a cégnek egy évben.
István78 egyetértek Veled. Én is ilyesmit gyanítok... A brókercégek hogy tudják tovább leszorítani az árfolyamot? (bocs a kérdésért, de kezdő vagyok, viszont nagyon érdekel a dolog)
780 nem lesz ma, sőt holnap sem. Nem tudjuk miért , de ennek annyi egyenlőre. Valami van a háttérben, amiről mi nem tudunk. De az is lehet hogy egyszerűen tényleg ennyi volt benne és követi az opust. Jövő év végén 2000en akartam eladni, de ezek után meggondolom , ha lesz még egy felpattanás akkor ne adjak el mindent 900on.( ha lesz ez még egyáltalán annyi)
Én még most is azt mondom, hogy 850-en pakkátadás volt, valakinek ilyen alacsony áron kellett juttatni részvényt. Nem normál eladás volt. Aztán brókercégek vérszemet kaptak és elkezdődött a lenyomás. Pontosan, a 850-en átadás mutatja, hogy nemsoká legalább oda vissza fog menni (de méginkább fölé, hogy a NER kerdezményezett jól járjon). Meg persze az összes többi is, aki akármikor vett.
4IG részvény
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...