Az Ex- Freesoft most már több éve 4IG néven futó részvénynek nincs saját topikja, ami tűrhetetlen a mai virtuális világban...
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...
Igen de az hogy záróban fölrántják és azt sugallják, hogy lesz kereslet, emelkedés utána meg hullámokban öntik, hát az nekem nagyon gyanus. Próbálja a piac szépen megvenni, rendre föláll a vételi könyv aztán paff megint. Sajnos ezt éltem meg a split napja előtt vett konzumban egy hónapja. Csak néztem ahogy a szép plusszom olvad és olvad és nulla és minusz.... Az utóbbi napok kicsit másak voltak, mint 900-1000 körül a hinták. VISZONT az hogy ledugózták 1700 körül, most az viszont egyértelmű hogy nem ez a verzió!!!!!
A 2. verzióban kimaradnának a több 100 milliárdos (várható) állami megrendelések hasznából. Nem tűnne ésszerűnek. Voltak akik realizáltak, de a csütörtöki napon történtek nem a 2. verziót erősítik. Ez az én véleményem, persze tévedhetek is.
Igaz-igaz. Meg az is, hogy amit írtam, az is csak egy megközelítés. Itt biztit nem tudom, hogy tud-e valaki... Valószínûségeket lehet max. adni. Persze, ha valaki céges dolgokat elsô kézbôl tudó, annak a találati aránya inkább közelíti a biztosat.
Törölt felhasználó2018. 11. 10. 23:26
Előzmény:
törölt hozzászólás
Legyél türelemmel. Ne pánikolj és ne kapkodj, mert akkor buksz. Ez szokott lenni a kezdők legnagyobb hibája.
2 lehetőség van: 1. Természetes korrekció volt, van most. A nagy befektetők most inaktívak voltak. Hagyták esni, tisztulni realizálni a profitokat. Közben bele bele vásároltak, mert tudják hogy a célárat 3-4000 körulre tették még talán idén. 2. Az elmúlt 1 hónapban itt az történt, hogy pár ügyes játékos kitalálta hogy itt csinálnak egy nagy rally-t, azt sugallva hogy itt valakik komolyan vesznek. A végén lufi kipukkad és már el is adtak kb 1, 5 milliárdnyi papírt amit 1000 alatt összevettek. Mind a 2 verzióra utaló jeleket meg lehet látni a kötéseken és a chartokon. Nem tudom melyik. De az is lehet, hogy a 2 egyszerre.
Az, csak semmi értelme. Nagyképű, lenéző, kioktató és nagyon tudományosnak akar látszani. (Fórumtárs ugyebár elárulta, hogy kezdő, ezért illik vele éreztetni, hogy sík hülye.) Ezen kívül tartalmilag zéró. Vajon ha egy részvény profittermelő képessége a várható árbevétel alapján kb. 300-400 Ft, akkor annak mi a reális értéke? 960-1000, ahogyan tanult kollégánk állítja? Ezen kellene eltűnődni.
Törölt felhasználó2018. 11. 10. 23:16
Előzmény:
törölt hozzászólás
Ha a napok vagy heteken túl is érdekel, hogy mi van, akkor mindenképp érdemes elgondolkodni, szerintem, hogy egy prosperáló céggel van-e dolgod... És hogy túlárazott-e a jelenlegi és jövôbeni viszonyokat tekintve, egy-egy nálamnál tapasztaltabb hozzászólás segít az eligazodásokban. Tipped már van, ha jól tudom.. Sok sikert a válaszhoz és az utána következô idôszakhoz!
4IG részvény
Javaslom tulajdonos társainknak, hogy itt folytassuk a diskurzust a papírról.
A mai 50 milliós forgalom szerintem csak átkötés lehetett...De majd meglátjuk, van itt sztori lehetőség bőven...