A Tőzsde vezérigazgatójának 413/2015. számú határozata a WABERER'S INTERNATIONAL Zártkörűen Működő Részvénytársaság törzsrészvényeinek 2015. október 6. napjával történő tőzsdei bevezetéséről
Nem hinném, hogy sima pakk átadás, azt nem így csinálják és ahogy a könyvben láttuk (tegnap is, múlt héten is) a robotok szúrkálják (tapogatják) a könyvben lévő pakkokat felfelé is, lefelé is. (1db-os kötések).
Ezen a végtelen eladón (aki 4800on tanyázik) várhatóan áthúzzák már végre. Azt nem értem, nem látja, hogy naponta tehetné magasabbra az iceberget, mert menne az árfolyam, de saját maga ellensége.
Nos, én megtettem tétjeimet még a mostani 260 db-os vétellel, a jövőben más kiadásaim lesznek. Most már mehet felőlem az egekbe!:) Sok sikert nektek is, és várjuk a 13-át a jelentéssel!
Kb 9-12 hónapja írom konzisztensen, 2027 lesz a Wabi részvény éve :) De ha jön egy extra jelentés a sok pozitív célárral már akár idén szeptembertől megindulhat.
Waberers
2015. okt. 05. 18:00 BÉT határozat - értékpapír bevezetése
A Tőzsde vezérigazgatójának 413/2015. számú határozata a WABERER'S INTERNATIONAL Zártkörűen Működő Részvénytársaság törzsrészvényeinek 2015. október 6. napjával történő tőzsdei bevezetéséről
link