A Tőzsde vezérigazgatójának 413/2015. számú határozata a WABERER'S INTERNATIONAL Zártkörűen Működő Részvénytársaság törzsrészvényeinek 2015. október 6. napjával történő tőzsdei bevezetéséről
Petike abban reménykedik, hogy miniszterelnök lesz, de hatalmasat fog csalódni, amikor kidobják majd a szemétdombra. (Megérdemelné, de nem fog bekövetkezni, nekem ez a véleményem, mert nem nyernek.)
Az indexkövető alapoknak az új súlyok életbe lépése előtti utolsó kereskedési napon, azaz 2026. március 20-án (pénteken), jellemzően a zárószakaszban kell végrehajtaniuk a vételeket.
Emelkedő energiaárak -> növekvő rezsi, amit nem lehet azonnal érvényesíteni az árakban -> visszaeső gazdaság -> visszaeső raktározási és szállítási igények -> csökkenő bevétel és nyereséghányad Köszönöm, hogy megvetted 5k alatt. Remélem olcsóbban veszem vissza pár hónap múlva.
1. Azért az 5,5-ös P/E enyhén szólva nevetséges. 2. Dolgoztam együtt régen projekt-jelleggel a menedzsment néhány tagjával, kiválóak szakmailag, és a szektorban igen magas a reputációjuk. De elég, ha csak visszanézitek 1-2 évre visszamenőleg a kommentárjaikat és a döntéseiket. Mindig figyeltek a részvényesekre, nem ködösítettek, reális célokat tűztek ki és teljesítették is. 3. Értem, hogy néhányan politikai kockázatot láttok, de az 1-es és a 2-es pont miatt én ezt nem tartom relevánsnak, mert mindegy, milyen a hatalom, ez egy nagyon jó cég lett, a rv-ei pedig mélyen alulértékeltek. 4. Nem tudom, kinek éri meg 5k alatt dobálni, de én veszem, ha tudom, mert a helyére kell kerülnie a papírnak előbb-utóbb (talán a CECE adja meg valóban a végső lökést).
Frissített iránymutatás hiányában változatlanul hagyjuk becsléseinket. A 2026-os EBIT előrejelzésünk, amely 61 millió euró, csupán szerény, 5%-os növekedést jelent a tavalyi évhez képest, amit konzervatív feltételezésnek tekintünk. Ennek ellenére továbbra is úgy látjuk, hogy a Waberer's a régió egyik legolcsóbb és leginkább figyelmen kívül hagyott növekedési részvénye, amely a 2026-os, 900 forint feletti EPS-előrejelzésünk alapján körülbelül 5,5-szeres P/E rátával kereskedik. Ennek megfelelően megerősítjük vételi ajánlásunkat, és fenntartjuk célárfolyamunkat 6560 forinton, ami +34%-os emelkedési potenciált eredményez.
Nem csak önmagában a mondást hiszem el, hanem ami elérhető a cégről azt ismerve hiszem el. De ahogy az AI által írt összefoglalókat is beraktam, és írja is, hogyha mindent szórnak ezt is fogják, afelől nincs kétségem. Ahogyan lejött 5000 fölötti szintről.
Waberers
2015. okt. 05. 18:00 BÉT határozat - értékpapír bevezetése
A Tőzsde vezérigazgatójának 413/2015. számú határozata a WABERER'S INTERNATIONAL Zártkörűen Működő Részvénytársaság törzsrészvényeinek 2015. október 6. napjával történő tőzsdei bevezetéséről
link