A Tőzsde vezérigazgatójának 413/2015. számú határozata a WABERER'S INTERNATIONAL Zártkörűen Működő Részvénytársaság törzsrészvényeinek 2015. október 6. napjával történő tőzsdei bevezetéséről
Köszi kreta!!Rendes vagy!!!Ha valamiben tudtam segíteni,akkor örülök neki!!!Azért én az elmúlt 4évben full a béten nyomulok,meg egész nap rajt vagyok,kábé a papírok 80-90%-át aktívan figyelem meg veszem ha kell,és azért vagyok jobban képben!Olyan ez mint mondjuk egy hétvégi hobbi focista beállna a Barcelona játékosai közé,olyan különbség van!Nyilván én napi 8 órába itt vagyok,van aki napi 20percet,vagy este ránéz,vagy hetente néz rá!Ezért vagyok csak rutinosabb,meg tapasztaltabb mondjuk!
Na jó! Azért ne ess át a ló túloldalára:) Szerény? Ez komoly? Azért voltak szép hsz-ei amikor még csak simán KawaSzabi volt. Többivel egyet értek,de azért na!!
Kedves mínuszol A mínuszok helyett inkább javaslom hallgas szabira hatalmas tapasztalata van a tőzsdén nem mellesleg egy elég szerény ember fogadd meg a tanácsát!! Ha már 4000 alatt nem fogadtad meg éjjel lehetőséggel hogy ingyen adnak neked jó tanácsokat maradok tisztelettel Utóirat tőlem vehetsz 5000 fölött is majd
Kitörés megerősítve nagy forgalommal, a következő időszakban is emelkedhetünk, de már nem ekkora intenzitással.A következő szintlépésig 10250-10350 közötti oldalazásra tippelek. Szép nap volt, ebben a szar hangulatban.:)
Waberers
2015. okt. 05. 18:00 BÉT határozat - értékpapír bevezetése
A Tőzsde vezérigazgatójának 413/2015. számú határozata a WABERER'S INTERNATIONAL Zártkörűen Működő Részvénytársaság törzsrészvényeinek 2015. október 6. napjával történő tőzsdei bevezetéséről
link