A Tőzsde vezérigazgatójának 413/2015. számú határozata a WABERER'S INTERNATIONAL Zártkörűen Működő Részvénytársaság törzsrészvényeinek 2015. október 6. napjával történő tőzsdei bevezetéséről
Megnéztem,hogy a múltkor mikor leléptem innen 38% nyerőm volt tisztán itt,150nap alatt!Akkor sok papperom volt,nem akartam kockáztatni,behúztam egy 8 számjegyű nyerőt,fogd a pénzt azt fuss jeligével távoztam!25ben egy oszti,és egy korrekt árfolyamemelkedéssel is elégedett leszek itt!Nem vagyok mohó!De ha többet keresek majd mint ami be van tervezve,nem fogok a kardomba dölni akkor sem..
Áldott, békés karácsonyt és boldog új évet! Épp utaztunk, rápillantottam, na mondom valakinek maradt pénze évvégére, nem értem miért megy, aztán este néztem a híreket. Vége van kicsi mínuszolók. Nagyot fog ez szólni, nem kicsit, nagyot 😃
Karácsony után aztán irány 4000 fölé,mert ideges leszek!Boldog Karácsonyt kívánok minden Wabi tulajnak!!!Sajnos még nem sokat vettem,majd Karácsony utàn szippantgatok itt is!Sziasztok!
Nekem a kétségeim elmúltak. Hatalmas növekedés előtt állunk, negyedévről negyedévre. A Balkánon is befognak vásárolni, nem lepődnék meg ha Bulgária lenne a célpont, lásd MOL híreket.:) Nem is értem , hogy aki adja, az hová akarja vinni a pénzét, egy ilyen robbanás előtt álló cégből.
Ha engedélyezik az üzletet nagyon kíváncsi leszek az új célárakra. Posta és enélkül is 5.000 ft körüli célárak voltak. Tartani kell , nem szabad eladni, szerintem 2025-2026 a Wabe évei lesznek. :)
A GYSEV Cargo és a Raaberbahn Cargo együttesen a 2023-as évben 28,4 milliárd Ft-os árbevétel mellett 598 millió Ft EBIT-et és 544 millió Ft adózott eredményt ért el. A lényeg itt van, nem kicsi cég, 70 millió EUros árbevétellel.
Azért kijelenthetjük, hogy nagyon komoly cégépítés van folyamatban és ez egy brutális nagy hír. Tulajdonképpen egy komoly karácsonyi ajándéknak is betudható. :)))))) Köszönjük.
Waberers
2015. okt. 05. 18:00 BÉT határozat - értékpapír bevezetése
A Tőzsde vezérigazgatójának 413/2015. számú határozata a WABERER'S INTERNATIONAL Zártkörűen Működő Részvénytársaság törzsrészvényeinek 2015. október 6. napjával történő tőzsdei bevezetéséről
link