Na próbáljuk meg ezt a topikot BUXnak és határidejének. Eros 12-13topikja teljesen kihalt, elavult, Eros befejezte a tradet. Sokan nem is tudják mi az.
Őszintén? Leírtam a véleményem, kaptam egyből 2 mínuszt, és egy leszólást, nem akarok senkivel vitatkozni. Így egyezünk meg egy picinyke eséssel. Remélem az lesz, és shortolhatok. Szerintem nyugodtan töröld le amit először írtam. Senkit nem akarok befolyásolni. Reggel mindenki döntsön a saját kombinációja szerint.
"Hát lehet holnap vérengzés lesz a BUX-ban. Mert mi is történt amióta bezártunk???? " .. "Lehet, a BUX gyakran másfele megy, nem foglalkozik a nyugati tőzsdékkel. És szerintem sem lesz háború, ebben teljesen egyet értek veled. Meg fognak egyezni. " Negyed ora alatt gyors valtas. Accord velemenye ennyire athuzza a 2hozzaszolasod?
Lehet, a BUX gyakran másfele megy, nem foglalkozik a nyugati tőzsdékkel. És szerintem sem lesz háború, ebben teljesen egyet értek veled. Meg fognak egyezni.
Nem lesz háború, ezzel jól beégeti Bident Putyin és fél év múlva lehet h megbukik az elnökség! Putyin kivár mert jöhet Trump aki a szövetségese lesz! Össze-vissza kombinálsz és riogatsz, elég a baromságaidból!
Hát lehet holnap vérengzés lesz a BUX-ban. Mert mi is történt amióta bezártunk???? Az SNP zuhant 2%-ot, a DAX futures is közel annyit. Az Ukrán - Orosz háború lehetősége,igen csak nagyot eszkaládott. Mindenki menekül onnan. Erre nekünk van 3 olyan Blue Chip-ünk akik mind az orosz mind az ukrán piac fontos. Na de ha ez kevés lenne, akkor az olaj emelkedett 3%-ot. Vagyis még nagyobb a veszteség az üzemanyag stop. Számítások szerint akár 60 ft bukó is benne van. hát a MOL tripla esés. Ja és tuti 3 hónap üzemanyag sapka. És utána választások után sem lesz egyszerű vissza venni, mert ha egyszerre felugrik az üzemanyag 60-vagy netán 100 ft-ot itt az emberek kimennek az utcára. Lehet az sapka egy jó darabig marad. Max. MOL nyereség megy a levesbe. Hát így indítjuk a hetet. És hogy ha ez nem lenne elég technikailag egy kitörés előtt vagyunk le vagy fel, lehet itt az irány. Ja és ha valaki nem nézte az orosz tőzsde közel 5%-ot esett pénteken.
ezt a brutális világinflációt a világ jegybankjai okozták/pénznyomtatás, 0 kamat/ tehát a károkat is nekik kell majd megtéríteniük, ez lesz a 2020 as évek storyja perelni kell a jegybankokat
BUX index, BUX határidő, BÉT!
Ha valakit érdekel BUX Hajrá!