Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
"'A Varga Mihály vezette új jegybanki vezetés már vizsgálatot is indított az ügyben " Több mint egy éve távozott az a bandzsa g*ci és hiteles mihály már el is indította a vizsgálatot. Szerintem kitüntetést érdemel! Remélem Szabó egyszer majd vele is elbeszélget a HoldBlogon. Szakmailag misi is tart ott mint barni,vagy nem!?
Tudom felesleges feltennem a kérdést itt (EUR/HUF topicban), mert mindenről (is) meg a karattyolás csak az árfolyamról nem. De mégis egy kérdésekkel "provokálom" : Az EKB 14:30 as kamatdöntése milyen határral lesz az EUR/HUF árfolyamra? Segítek 3 forgatókönyvvel : A) EKB 25%p kamatot emel B) EKB nem változtat C) EKB 50%p kamatot emel. (csak a lehetősnek felteszem D) EKB kamatot csökkent ) A 3 eset közöl ki mire szavaz.. (D kizárt)? A forint reakciója: 1) Nem történik semmi, a piac már beárazta 2) A forint gyengül 3) A forint erősödik.. Pl egy válasz : A2
Kicsivel 800 felett szokott lenni a br. nekem. Ebben a városban ebben a pozícióban kb 2 multi ad ennyit, vagy egy kicsivel többet. De ott többet is kellene dolgozni érte, és rosszabbak a körülmények. Bárhova jelentkezem csak akkor hívnak be, ha 100ezerrel kevesebbet kérek. Ha ráírom, hogy netto 500-600 között kérek, egyszer sem hívnak. :( A 10. legnagyobb árbevételű cégnél dolgozom, Forbes alapján. Elektronikai cég.
Vagy éppen hogy nem fejet lehajtva kell tűrni 250ért, álljon már meg a fáklyásmenet. Egy elszabott kesergő élet legjobb indítója. (nem, nem arról beszélek amikor valaki ingyen is végez pár hónapig gyakornoki munkát hogy utána már betegre keresse magát) Nem kell kettőötvenért fejet hajtani napi tíz órában hanem elhúzni oda ahol megfizetnek. Pont mint a piacon, ha a faludban szart se adnak az almádért menj vele a városba. És nem az a problémája hogy ne lenne képes és hajlandó tanulni a leírás szerint. Mi a rákért fizetne bárki többet ha bejelentettlen kettőötvenért elvállalják a lehajtott fejű mindent is tűrni kell én húzzam le a főnök úr sliccét? mentalitású emberek? Ekkora marhaságot.... Homo kádáricus, aztán csodálkozik hogy keveset keres. Véletlen.....
Szerinted? 40 körül voltam a válságban, utcára kerültem, IT diploma, 10 év gyakorlat Microsoft és egyéb vizsgák , totális válság 2009-2012 között aztán elmentem kijárós szar rendszergazdának a maszekhoz meló sok fizu fos mégse szóltam semmit. Túlélés volt. 4 évig szenvedtem szar pénzért amikor visszajöttem az életbe..
Így van. Szegény lány igazából semmihez sem ért. Forgácsoló, mi? mindenhol csak a fost írja. persze. a maszeknál fiatalként mit vársz? 10 évig dolgoztam a semmiért a 90es években.. sajnos ez van. tűrni és fejet lehajtani.. hát ez nem megy..
Mondjuk lehet ott van a kutya elesve, hogy a munkáltatókra van tolva csomó terhességi-szülési költség és a majd vissza kell venni kényszer. Lehet benne valami hogy aki szülési korban nyomatékosan érdeklődik a bejelentés körülményeiről ott aggódni kezdenek. AMi persze se a hölgy se a munkaadók hibája hanem az elszabott rendszeré. A nagy anyavédelem eredménye hogy se munka se szülés.
Csoportvezetőként dolgozom egy multinál.(Székesfehérvár 11 éve) Próbálnék keresni ebben a pozícióban állást, de nem találok. Illetve csak akkor hívnak be interjúra, ha a jelenlegi fizetésemnél 100ezerrel kevesebbet adok meg......
EUR/HUF
Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Real:313 (ma volt 314,7 is)