Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
annyiszor leírtam hol van a pénzem hogy már félek cégreklámnak néznek. Nézzük a régióbeli hasonló eus országokat is dobják e, vagy csak nálunk lett évtizede csúnyán elkefélve minden egy akarnok autokrata miatt. Erre akarsz tippelni?
Rajtam kivül melyikötök írt bármikor, milyen befektetése van, miben lát fantáziát? Alap , ha háborús helyzet van , vagy tözsde pánik , mindig a feltörekvőket dobják azonnal. A devizájuk is ezért sérülékeny. Most is a Dollár erősödés miatt, a szegényebb országok,(feltörekvők)akik dollár hitelekben úsznak, nagy bajban vannak. Mi is. Figyelem, amikor csitul a csatazaj , ott lehet hirtelen keresgélni, jó lehetőségeket találni.
Bizonyos emberek utólag nagyon meg tudják mondani, hogy mikor vettek és adtak el és mindig sikerült kimaxolva a csúcsokat és aljakat elkapniuk. Madein is ilyen volt. Realtime viszont nem jött tőle jó tanács.
"Ugye nem csodálkozunk? Azon sem , hogy a HUF nem esik? " Én azon csodálkozom, hogy a román lej nem esik a FO$rint meg 2 nap alatt fél évnyi "erősödését" bukta el. ;) Vélemény? Némi különbség van, nem?
Engem mondjuk pont nem érdekel senki pozija,arról mindenki azt ír,azt mesél amit akar. Engem a várakozások,a piacról alkotott vélemények érdekelnek. Egy fórumon,szerintem ez alapján jobban meg lehet ítélni embereket.
Jó de utána meggondolhatta magát ;) Minden jóistáknak mindegy mennyi a fo$rint, sőt minden mind1 nekik minden mindenhogy jó, akkor is, ha 2 nappal előtte az ellenkezőjét várja ;) Mindeközben a románok elfelejtettek gyengülni! román lej 5.0985 +0.0053 +0.10% fo$rint 389.478 +10.178 +2.68% erre még amcsi nyitás hiányzik +5 +10 egység belefér? Ne ríjjatok lippsik itt a repülőrajt!
kkv14 kedd, 17:23Részben idetartozik, tegnap eladtam a nyersanyag alapomat .Éppen azért mert ,ha a HUF erősödik , akkor az alap értéke csökken. Ez a csökkentés már jó ideje levegőben lógott. Már rég beépült az árfolyamba. Ez a 0,25 , szinte semmit nem számít a magas kamat felár miatt. Lehet csodálkozni , de tovább fog erősödni a HUF,- amig ellenkező adat nem jön plaz inflációval kapcsolatban.
Hogy mennyire nem készültem , akkor miért vagyok abszolút 2029N -ben . Én számtalanszor le is írtam a 3 hónapos diszkontott nézd majd meg! Éppen az ilyen esmények miatt!
Elárulom , hogy megnyugtassalak nagyon is készültem . Pénteken All in nyesanyagba! HUF alapu a dollár erősödés még növeli az alap eredményét. Tudod mit, mivel nincsennek megélhetési gondjaim ,(nem is lesznek) mégsem tudok teljes szívvel annak örülni hogy számláim befektetéseim őrült módon nőnek. Eur-ban ingatlanom is van. Furcsa ahogy itt ujjongtok, hogy de jó még sz@rabb lesz. Lehet csicskázni , de a "feltörekvő" országoknak ez a sorsuk.
Pedig pont az ellenkezője. 10 egységes napos zöld gyertya... Hányszorosát estük ma napon belül, mint a románok? 2,6% körül lehettünk fent a románok 0,04 2,6/0,04= 65szörösét??? Valamiért a békepártiak lehet csak elmentek a Fertő tavi osztrák lmbtq 18+ szállodába megbeszélni, hogy mi a FO$rint feladata és még nem végeztek... ezt abból gondolom, hogy még nincsenek itt. Most annak kell örülni, hogy esik! És sokszorosával, mint a többi deviza! A múlt héten nagyon kussban volt mindenki amikor feltettem a kérdést, hogy mikor kell venni. Most is ugyanaz a kuss van. Csak a propaganda fszságaikat puffogtatják, nekik minden jó itt, az is, ha orvbán a szájukba szrik! https://imgur.com/a/BpCJY0X
EUR/HUF
Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Real:313 (ma volt 314,7 is)