Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
népNEMZETTHy FO$rint csak 48,09%ot gyengült a csöcsös potrohos csüngőhasú vezér tevékenysége alatt. Ugyanez Erdogan haverjánál 2575,02% ugye, hogy jobb itten? 48,09% vs 2575,02% és ott is élnek emberek! https://imgur.com/a/2DEtoFI
Vajon a török gazdaságban hogyan futott le a folyamat, mikor volt amikor 2dodó környékéről nekilódult úgy istenesen az árfolyam? Ma meg hun van? Miként álltak a dolgok náluk? kamatok? Milyen folyamatok mehettek végbe? Mint látjuk kell 10 év egy csekély 2010.04 hóban még 1,5 alatt zárt 2016 novemberére +100% 3 felett zárt azután a győzelmi zászló is kismiska, amit csinált... járt már 41 felett is. Most a török erdogan pártiak tuti azt írjáka török fórumokba, hogy csak 39,8 az árfolyam, hála erdogannak, pedig volt 41,2164 is!! Hála a rendszerüknek! Semmi baj! Akinek nem tetszik, el lehet menni! Ugye? Szóval a hasonló rendszereknél mikor van a kaputibiféle kilövés az űrbe? https://imgur.com/a/MynFXyK
Előbb leírtam egy számot, hogy lehet, hogy 260 is lehet. Akkor ez tény,ugye!? Amilyen h*lye vagy,meg amikor a fidesz propagandának is az lesz az érdeke,azt fogod harsogni, hogy én 260-at ígértem. Sőt full tőkével bele is szálltam!
Majd figyeld csak a 3%os Bárhun, Bárkinek, Bármire hitel morfium injekció milyen hatással lesz a végstádiumos mAGYAR betegre :( Ettől áll csak fel a mAGYAR beteg, vagy a mAGYAR betegnek. a) normális piacgazdaság, európai bérek, európai élet b) torzított urambátyám rendszer, haverok kitömése, önállóan valamire menni képtelen családok és vállalkozások,... (válasz Bé Bé Bé , (Bárhun, Bárkinek, Bármire)) Ez megint nagy siker lesz!
"turisztikai szektor hiteligényét kiszolgáló" = a NER hiteligényét kiszolgáló. - de javítsatok ki ha tévednék, Más már nincs is a szektorban csak nyalonc vagy családtag....... MNB lopalapítvány lesz ez is, meglátjátok :)
Hát az élelmiszer vagy a lakhatás? Annak a fizetésekhez arányossan miért KELL sokkal többe kerülnie Madzsarisztánban mint külföldön ? Mert enni és lakni is kell ám valahol... vagy én tudom rosszul ? Ezzel a kis axiómáddal bizonyítottad be hogy a véleményed annyit ér mint a reggeli produktumom az árnyékszéken. Hahó 27+4% ? Hahó, verseny torzítás a legtöbb szegmensben, lakhatási támogatások tömege ??? hol van itt neked szabadpiac már csak a vörös csillag kell az épületek tetjéről, árhivatal és szuverentiásvédelem már van így is....
Bármit vegyél kint és itthon és osszad le a kinti árral az itthunit, majd rágyüssz, hogy nem nagyon lesz 500 alatti árfolyam. De elveszik útdíjban, rezsiben, inflációban, adókban máshun... Ennyi erővel lehetne 350 is az árfolyam, nem? És mekkora királyok lennének... vakmajoma facebookon nézd csak át milyenek e kinti és itthoni árak és gondolkozz el. Autópálya matrica ár mennyire tetszik? Osztrák/magyar autópályák, utak hossza/minősége és ár/érték függvényében, ja meg az ottani 3x fizetés mellett??? szgk 59210f$t /103,8eur = 570,42 eurhuf ;) de nézz rá mennyi órát dolgozik az átlagmagyar és mennyit az osztrák egy matrinkáért jóuzsi bácsi ha keres 450 nettót , ami kis eséllyel van meg akkor 2550/ó 59210/2550= 23,21órát dolgozik Oncle Seppi 3269/22/8= 18,57eur/std 103,8/18,57= 5,58órát arbeitol a vignettéért.. 23,21 óra VS 5,58 óra 23,21 óra VS 5,58 óra 23,21 óra VS 5,58 óra Van kérdés? Itt a legjobb élni a világon, ugye?
EUR/HUF
Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Real:313 (ma volt 314,7 is)