Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Szinte könyörögnek az utóbbi időben, fideszes prominensek száját elhagyó szavak az erőszakért. Nem tudom eldönteni, hogy tudatosan provokálják az embereket vagy csak h*lyék.
"A világ arról szól, hogy el akarják hitetni mindenkivel, hogy lehet külföldön is jól élni, vagy elmenni, vagy új életet kezdeni. " Ezt a részt neki se állok cáfolni... ha most otthon élnék akkor nem azon gondolkodnék,hogy végtörlesszek e vagy befizessek e egy második ingatlanra... Hanem azon, hogy azt az egyet hogyan fizessem időben... Az se hazafias dolog, hogy az elmúlt 14 év alatt kilopták a dolgozó ember szemét, mindenkiét aki gyerektelen, vagy ne adj isten lakást vagy házat szeretne az egészségügy és oktatást már meg se említem... Szerintem meg nem elfogadni ezt a helyzetet és változtatni rajta hazafias dolog, nélkülem (egy adófizetővel kevesebb) előbb borul össze a rendszer, és minél előbb annál jobb. REMÉLEM MÉG SOKAN ELHAGYJÁK, hogy totálissan össze szakadjon ez a mocskos tolvaj diktatórikus rendszer. Ezek az OKJ-s hadifalloszok, meg úgy lesznek kipenderítve vagyonelkobzás után, csak úgy csattan...
A neten olvastam én is, hogy forgalomba volt, de a 80as években én már nem láttam. Hinnye ma reggel megint azzal megy felfelé aki éppen felfelé megy. Egyenlőre a 411et fogni akarják 2szor jön vissza onnan. https://imgur.com/a/wd50RLb
Ja, most kussban van mind. Majd ha esetleg valami csoda folytàn még visszatérne 400 alá (amire én már lényegében semmi esélyt nem látok, amíg a pedók vannak kormányon), egyből előkerülnek. 3% gyengülés rövid idő alatt. Mindjàrt veszek is Máp Pluszt, mert az olyan jó. :)
itt vannak, érzem az éterben, meg látom a dislikeokból , mint amikor sulyok kigyün a liftbűl én belépek és megcsap az átható fngszag, mintha rothadó dög lett volna odabent...
Akkor te idősebb lehetsz én olyannal nem találkoztam már. Meddig volt forgalomban? Mi már 1-2 FO$rintosokkal meg az 50 filléresekkel csináltuk! A minap láttam egy videót, ahol az ember kifúrta a 10eseket, mert féláron van a fakötésű alátéthez képest :) (Lassan már az 5 FO$rintost is kivonhatják, ... )
Olvasom a fillért. Eszembe jut, annak idején mi gyerekek élveztük, hogy a (lyukas) kétfilléreseket rátettük a villamossínre, és hallgattuk, ahogy csattan egyet, amikor a villamos kilapítja. Mondhatnám, herdáltuk a pénzt.
A fidERESZesek kevéssé bíznak a FO$rintban, meg az országban amúgy érdekes, hogy azt meg nem veszik észre, hogy ki a bizalomvesztés okozója! Bár szerencsére sokkal találkozok, akinek elfogy már a bizalma a csüngőhasú felcsúti harcibékekolostormalaccal szemben!
Napközben átváltott a zlotyira, most azzal megyen pipre, milyen érdekes nem kelletett már 10fillér sem a 411 hez! jó erős a népNEMZETTHY valuta! Jól dölöngél a hajónk szélcsendben enyhe hullámoknál! Ilyen, ha csak nekünk nincs tőkesúlyunk az öreg szakadt kis vitorláson...
EUR/HUF
Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Real:313 (ma volt 314,7 is)